Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: des ree Songtekst: god only knows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: des ree - god only knows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god only knows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van des ree! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van des ree en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god only knows .

Origineel

I'm the keeper of your funny jokes Sit beside me, make me laugh some more, yeah We're all looking for a savior, I can see one, Coming through the door. [Chorus] To the light are you a follower For the truth and for the destiny This long night has lasted forever How do we get to there? God only knows! In the darkness, he sits shedding skins How did it happen? He doesn't know Was it karme, stuff and baggage From another life? Why did it take her? Why did she have to go? Oh, ooh! [Chorus] There I go thinking again [Repeat: x 3] Thinking again. Where are you going? Are you having fun? What's the lesson? What we got to learn? Can't be right, ''cause I'm a dancer. I wrote the scripts and I know how it goes. [Chorus: x 2] [Repeat until fade] Thinking, there I go again, Thinking, I go thinking, Thinking, there I go again.

 

Vertaling

Ik ben de bewaarder van je grappige grappen Ga naast me zitten, laat me nog wat meer lachen, ja We zijn allemaal op zoek naar een redder, Ik zie er een, Coming through the door. [refrein] Naar het licht ben jij een volgeling Voor de waarheid en voor het lot Deze lange nacht heeft eeuwig geduurd Hoe komen we daar? God alleen weet het! In de duisternis, zit hij huiden te werpen Hoe is het gebeurd? Hij weet het niet Was het karme, spullen en bagage Uit een ander leven? Waarom heeft het haar meegenomen? Waarom moest ze gaan? Oh, ooh! [Chorus] Daar ga ik weer denken [Herhaal: x 3] Weer aan het denken. Waar ga je heen? Heb je het naar je zin? Wat is de les? Wat moeten we leren? Kan niet goed zijn, want ik ben een danser. Ik heb de scripts geschreven en ik weet hoe het gaat. [refrein: x 2] [Herhaal tot het einde] Denken, daar ga ik weer, Denken, ik ga denken, Denken, daar ga ik weer.