Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: des ree Songtekst: nothing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: des ree - nothing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van des ree! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van des ree en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing .

Origineel

Hold me don't let go, 'cause I'm reveling in insecurity It's so unlike me, yes I know But what am I to do with how I feel I just keep on wondering, pondering what to d I beat up on myself and everybody else, I'm so confused You say let's compromise, head for the skies Nothing to lose. I've got nothing to lose So please don't leave me here. I'll be lost without you Don't make me stay. 'cause I'll only be in the way Don't say I told you so and that My argument is wearing thin Sometimes I'm ugly, beautiful Say I'm hormonal and I'll punch you in 'Cause I just can't make up my mind any time I'm not like you Don't put words in my mouth Or I'm heading south right on cue You said let's compromise head for the skies Nothing to lose. I've got nothing to lose So please don't leave me here. I'll be lost without you Don't make me stay. 'cause I'll only be in the way Just can't make up my mind, anytime I'm not like you Don't put words in my mouth Or I'm heading south right on cue You say let's compromise, head for the skies Nothing to lose. I've got nothing to lose So please don't leave me here. I'll be lost without you Don't make me stay. 'Cause I'll only be in the way

 

Vertaling

Hou me vast, laat me niet gaan, want ik geniet van onzekerheid Het is niets voor mij, ja ik weet het Maar wat moet ik doen met hoe ik me voel Ik blijf me maar afvragen wat ik moet doen Ik sla mezelf en alle anderen in elkaar, ik ben zo in de war Jij zegt laten we een compromis sluiten, naar de hemel gaan Niets te verliezen. Ik heb niets te verliezen Dus laat me hier alsjeblieft niet achter. Ik zal verloren zijn zonder jou Dwing me niet te blijven. want ik zal alleen maar in de weg staan Zeg niet dat ik het je gezegd heb en dat Mijn argumenten zijn dun gezaaid Soms ben ik lelijk, mooi Zeg dat ik hormonaal ben en ik sla je in elkaar 'Omdat ik maar geen beslissing kan nemen Ik ben niet zoals jij Leg me geen woorden in de mond Of ik ga naar het zuiden precies op tijd Je zei laten we compromissen sluiten en naar de hemel gaan Niets te verliezen. Ik heb niets te verliezen. Dus laat me hier alsjeblieft niet achter. Ik zal verloren zijn zonder jou Dwing me niet te blijven. 'want ik zal alleen maar in de weg staan Ik kan maar niet beslissen, wanneer dan ook Ik ben niet zoals jij. Don't put words in my mouth Of ik ga naar het zuiden precies op tijd Jij zegt laten we een compromis sluiten, naar de hemel gaan Niets te verliezen. Ik heb niets te verliezen. Dus laat me hier alsjeblieft niet achter. Ik zal verloren zijn zonder jou Dwing me niet te blijven. Want ik zal alleen maar in de weg staan