Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: descendents Songtekst: christmas vacation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: descendents - christmas vacation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van christmas vacation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van descendents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van descendents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals christmas vacation .

Origineel

You were depressed you were really messed up. You know I understand. But why did you not talk to me. Why didn't you help me prepare for the nightmare. You took a vacation into oblivion. You were so low and I felt like I didn't know you. Christmas vacation you took a vacation from me. Once it ended I mended myself. But is keeps falling back down off the shelves in my head. A twinge of pain now a shudder of disgust. As I shield my eyes from my own memory. I knew all about your plans. I really did understand. But you didn't let me know. I wasn't invited to go. Christmas vacation you took a vacation from me. I watched in desperation as you stumbled before my eyes. She needs beer, she doesn't need me I finally realized. My anger and pain in all your fun, you couldn't recognize. I stopped caring long before you started to cry.

 

Vertaling

Je was depressief, je was echt in de war. Je weet dat ik het begrijp. Maar waarom heb je niet met me gepraat. Waarom heb je me niet geholpen me voor te bereiden op de nachtmerrie. Je nam een vakantie in de vergetelheid. Je was zo laag en ik had het gevoel dat ik je niet kende. Kerstvakantie nam je een vakantie van mij. Toen het voorbij was, heb ik mezelf hersteld. Maar het valt steeds terug van de planken in mijn hoofd. Een steek van pijn, nu een huivering van walging. Terwijl ik mijn ogen afscherm van mijn eigen herinnering. Ik wist alles van je plannen. Ik begreep het echt. Maar je hebt het me niet laten weten. Ik was niet uitgenodigd om te gaan. Kerstvakantie nam je een vakantie van mij. Ik keek wanhopig toe hoe je voor mijn ogen struikelde. Ze heeft bier nodig, ze heeft mij niet nodig, besefte ik uiteindelijk. Mijn woede en pijn in al je plezier, kon je niet herkennen. Ik gaf er al niet meer om lang voordat je begon te huilen.