Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: descendents Songtekst: i m not a punk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: descendents - i m not a punk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m not a punk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van descendents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van descendents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m not a punk .

Origineel

I'm not a punk, how can I be? Show me the way to conformity Try to be different but it's always the same End up playin' someone else's game I'm just a square goin' nowhere I'm just a square goin' nowhere You used to walk by my side Now you see me comin' now you hide I see you here I see you there I can see that you don't care I'm just a square goin' nowhere

 

Vertaling

Ik ben geen punker, hoe kan ik dat zijn? Wijs me de weg naar conformiteit Probeer anders te zijn, maar het is altijd hetzelfde Eindig met het spelen van iemand anders zijn spel I'm just a square goin' nowhere I'm just a square goin' nowhere Vroeger liep je aan mijn zijde Nu zie je me komen en nu verstop je je Ik zie je hier ik zie je daar Ik kan zien dat het je niet kan schelen I'm just a square goin' nowhere