Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: descendents Songtekst: kabuki girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: descendents - kabuki girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kabuki girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van descendents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van descendents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kabuki girl .

Origineel

Look out get out of my way. I'm going to the atomic cafe. I'm going to the atomic cafe. You're a mystery to me kabuki girl. Don't say sayanaro. I want to see you tomorrow. I want to see you tonight. You're a mystery to me kabuki girl. Your face is white your hair is black. You'll probably stab me in the back. But that's the chance I'm gonna take. Don't say sayanaro. I want to see you tomorrow. I want to see you tonight. You're a mystery to me kabuki girl. East is east, west is west. Girls from the east are the best. They got more of what I'm looking for. Look out get out of my way. I'm going to the atomic cafe. I'm going to the atomic cafe. You're a mystery to me kabuki girl.

 

Vertaling

Kijk uit, ga uit mijn weg. Ik ga naar het atoomcafé. Ik ga naar het atoomcafé. Je bent een mysterie voor me, Kabuki meisje. Zeg geen sayanaro. Ik wil je morgen zien. Ik wil je vanavond zien. Je bent een mysterie voor mij, Kabuki Meisje. Je gezicht is wit, je haar is zwart. Je zult me waarschijnlijk in de rug steken. Maar dat is het risico dat ik neem. Zeg geen sayanaro. Ik wil je morgen zien. Ik wil je vanavond zien. Je bent een mysterie voor me, Kabuki meisje. Oost is oost, west is west. Meisjes uit het oosten zijn de beste. Zij hebben meer van wat ik zoek. Kijk uit, ga uit mijn weg. Ik ga naar het atoomcafé. Ik ga naar het atoomcafé. Je bent een mysterie voor mij, Kabuki meisje.