Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: desert noises Songtekst: run through the woods

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: desert noises - run through the woods ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run through the woods? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van desert noises! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van desert noises en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run through the woods .

Origineel

Fixin' to run through the woods Leaving cause I know I should I know a good sign when I see one Wanted to be understood Tried in this town but I couldn't scream anymore At the voices inside of my head Next to the bed on my knees I said with a sigh Have to go Please don't try to stop me I know you can't save me this time Don't you want a new? So do I... I miss the afternoon breeze The way that it felt on my feet I could speak my mind I was just fine Saw who I needed to be Long dirty road made me see I'm a different man You could see it I know that you can Have to go Please don't try to stop me I know you can't save me this time Don't you want a new? So do I... (x2)

 

Vertaling

Klaar om door het bos te rennen Ik ga weg omdat ik weet dat ik dat moet doen Ik herken een goed teken als ik er een zie Ik wilde begrepen worden Ik probeerde het in deze stad, maar ik kon niet meer schreeuwen tegen de stemmen in mijn hoofd Naast het bed op mijn knieën zei ik met een zucht Ik moet gaan. Probeer me alsjeblieft niet tegen te houden Ik weet dat je me deze keer niet kan redden. Wil je geen nieuwe? Ik ook... Ik mis het middagbriesje. De manier waarop het voelde op mijn voeten Ik kon mijn gedachten uitspreken Ik was gewoon goed Ik zag wie ik moest zijn Lange vuile weg liet me zien dat ik een andere man ben Je kon het zien. Ik weet dat jij dat kunt. moet gaan Probeer me alsjeblieft niet tegen te houden Ik weet dat je me deze keer niet kunt redden. Wil je geen nieuwe? Ik ook... (x2)