Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: destiny Songtekst: naunyn street

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: destiny - naunyn street ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van naunyn street? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van destiny! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van destiny en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals naunyn street .

Origineel

Rain falls on my face as your tears touch my heart. You are so beautiful when I look into your drowning clear eyes and tears touch your cheeks. I'm waiting for a better day. A place to find for you and me. Back to days of embrace. Your hand in mine. I need you around me. Your words run right through me as they did times before. Maybe it's time to say goodbye. But I want to thank you. Angels left me as death kissed my heart. I miss you. Always and forever in my heart.

 

Vertaling

Regen valt op mijn gezicht als je tranen mijn hart raken. Je bent zo mooi als ik kijk in je verdrinkende heldere ogen en tranen je wangen beroeren. Ik wacht op een betere dag. Een plek te vinden voor jou en mij. Terug naar de dagen van omhelzing. Jouw hand in de mijne. Ik heb je nodig je om me heen nodig. Je woorden gaan dwars door me heen zoals ze dat de vorige keer ook deden. Misschien is het tijd om afscheid te nemen. Maar ik wil je bedanken. Engelen verlieten me toen de dood mijn hart kuste. I mis je. Voor altijd en eeuwig in mijn hart.