Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: destiny s child Songtekst: cater to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: destiny s child - cater to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cater to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van destiny s child! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van destiny s child en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cater to you .

Origineel

Baby I see you working hard I want to let you know I'm proud Let you know that I admire what you do The more if I need to reassure you, my life would Be purposeless without you (yeah) If I want it (got it) When I ask you (you provide it) You inspire me to be better You challenge me for the better Sit back and let me pour out my love letter Let me help you Take off your shoes Untie your shoestrings Take off your cufflinks (yeah) What you want to eat boo (yeah) Let me feed you Let me run your bathwater Whatever your desire, I'll supply ya Sing you a song Turn my game on I'll brush your hair Help you put your do rag on Want a foot rub (yeah) You want a manicure Baby I'm yours I want to cater to you boy Let me cater to you Cause baby this is your day Do anything for my man Baby you blow me away I got your slippers, your dinner, your dessert and so much more Anything you want just let me cater to you Inspire me from the heart Can't nothing tear us apart You're all I want in a man; I put my life in your hands I got your slippers, your dinner Your dessert and so much more Anything you want, I want to cater to you Baby I'm happy you're home Let me hold you in my arms I just want to take the stress away from you Making sure that I'm doing my part (oh) Boy is there something you need me to do (oh) If you want it (I got it) Say the word I (I will try it) I know whatever I'm not fulfilling (oh) No other woman is willing (oh) I'm going to fulfill you mind, body and spirit I promise you (promise you) I'll keep myself up (oh) Remain the same chick, you fell in love with(yeah) I'll keep it tight, I'll keep my figure right I'll keep my hair fixed, keep rocking the hottest outfits When you come home late tap me on my shoulder I'll roll over Baby I heard you, I'm here to serve you (I'm lovin' it, I'm lovin' it) If it's love you need, to give it is my joy All I want to do is cater to you boy Let me cater to you Cause baby this is your day Do anything for my man Baby you blow me away I got your slippers, your dinner, your dessert and so much more Anything you want just let me cater to you Inspire me from the heart Can't nothing tear us apart You're all I want in a man; I put my life in your hands I got your slippers, your dinner Your dessert and so much more Anything you want, I want to cater to you I want to give you my life, my strength My will to be here That's the least I can do Let me cater to you Through the good (good) The bad (through the bad) The ups and downs (ups and downs) I'll still be here for you Let me cater to you Cause you're beautiful(you're beautiful) I love the way you are (you are) Fulfill your every desire (desire) Your wish is my command (command) I want to cater to my man Your heart (your heart) So pure your love shines through (shines through) The darkness we'll get through (so much) So much of me is you (is you) I want to cater to my man Let me cater to you Cause baby this is your day Do anything for my man Baby you blow me away I got your slippers, your dinner, your dessert and so much more Anything you want just let me cater to you Inspire me from the heart Can't nothing tear us apart You're all I want in a man; I put my life in your hands I got your slippers, your dinner Your dessert and so much more Anything you want, I want to cater to you

 

Vertaling

Schatje, ik zie dat je hard werkt Ik wil je laten weten dat ik trots op je ben. Je laten weten dat ik bewonder wat je doet Des te meer als ik je moet geruststellen, mijn leven zou zinloos zijn zonder jou (yeah) Als ik het wil (got it) Als ik het je vraag (geef jij het) Je inspireert me om beter te zijn Je daagt me uit om beter te worden Leun achterover en laat me mijn liefdesbrief uitstorten Laat me je helpen Je schoenen uit te doen Maak je schoenveters los Doe je manchetknopen af (yeah) What you want to eat boo (yeah) Laat me je voeden Laat me je badwater laten lopen Wat je ook verlangt, ik zal je voorzien Zing een liedje voor je Zet mijn spel aan Ik zal je haar borstelen Ik zal je helpen je haar te kammen Wil je een voetmassage (yeah) Wil je een manicure Baby ik ben de jouwe ik wil je een plezier doen jongen Laat me je verzorgen Want baby dit is jouw dag Doe alles voor mijn man Baby je blaast me weg Ik heb je slippers, je diner, je toetje en nog veel meer Alles wat je maar wilt, laat mij het voor je regelen Inspireer me vanuit mijn hart Niets kan ons scheiden Jij bent alles wat ik wil in een man; Ik leg mijn leven in jouw handen Ik heb je slippers, je eten Je toetje en zo veel meer Alles wat je wilt, wil ik voor je verzorgen Schat ik ben blij dat je thuis bent Laat me je in mijn armen houden Ik wil alleen de stress van je wegnemen Ervoor zorgen dat ik mijn deel doe. Jongen, is er iets wat ik voor je moet doen? If you want it (I got it) Zeg het woord ik (ik zal het proberen) I know whatever I'm not fulfilling (oh) Geen andere vrouw is bereid (oh) Ik ga je vervullen geest, lichaam en geest Ik beloof je (promise you) I'll keep myself up (oh) Blijf dezelfde chick, waar je verliefd op werd (yeah) I'll keep it tight, I'll keep my figure right I'll keep my hair fixed, keep rocking the hottest outfits When you come home late tap me on my shoulder I'll roll over Schatje ik heb je gehoord, ik ben hier om je te dienen (I'm lovin' it, I'm lovin' it) If it's love you need, to give it is my joy Alles wat ik wil doen is je een plezier doen jongen Laat me je verzorgen Cause baby this is your day Doe alles voor mijn man Baby je blaast me weg Ik heb je slippers, je diner, je toetje en nog veel meer Alles wat je maar wilt, laat mij het voor je regelen Inspireer me vanuit mijn hart Niets kan ons scheiden Jij bent alles wat ik wil in een man; Ik leg mijn leven in jouw handen Ik heb je slippers, je eten Je toetje en zo veel meer Alles wat je wilt, wil ik voor je verzorgen Ik wil je mijn leven geven, mijn kracht Mijn wil om hier te zijn Dat is het minste wat ik kan doen Let me cater to you Through the good (door het goede) The bad (door het slechte) The ups and downs (ups en downs) I'll still be here for you Let me cater to you Cause you're beautiful (je bent mooi) I love the way you are (je bent) Fulfill your every desire (vervul elke wens) Jouw wens is mijn bevel Ik wil mijn man verwennen Je hart (je hart) Zo puur dat je liefde er doorheen schijnt (shines through) The darkness we'll get through (zo veel) Zoveel van mij ben jij (is jou) Ik wil mijn man verwennen Let me cater to you Cause baby this is your day Doe alles voor mijn man Baby je blaast me weg Ik heb je slippers, je diner, je toetje en nog veel meer Alles wat je maar wilt, laat mij het voor je regelen Inspireer me vanuit mijn hart Niets kan ons scheiden Jij bent alles wat ik wil in een man; Ik leg mijn leven in jouw handen Ik heb je slippers, je eten Je toetje en zo veel meer Alles wat je wilt, wil ik voor je verzorgen