Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: destiny s child Songtekst: independent women part i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: destiny s child - independent women part i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van independent women part i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van destiny s child! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van destiny s child en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals independent women part i .

Origineel

Lucy Liu, with my girl, Drew Cameron D and Destiny Charlie's Angels, come on Uh, uh, uh Question, tell me what you think about me I buy my own diamonds and I buy my own rings Only ring your cell why when I'm feelin' lonely When it's all over please get up and leave Question, tell me how you feel about this Try to control me, boy, you get dismissed Pay my own fun, oh, and I pay my own bills Always 50/50 in relationships The shoes on my feet, I've bought it The clothes I'm wearing, I've bought it The rock I'm rockin', I've bought it 'Cause I depend on me if I want it The watch you're wearin', I'll buy it The house I live in, I've bought it The car I'm driving, I've bought it I depend on me, I depend on me All the women who are independent Throw your hands up at me All the honeys who makin' money Throw your hands up at me All the mommas who profit dollas Throw your hands up at me All the ladies who truly feel me Throw your hands up at me Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down like that? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down like that? Tell me how you feel about this Who would I want if I would wanna live? I worked hard and sacrificed to get what I get Ladies, it ain't easy bein' independent Question, how'd you like this knowledge that I brought Braggin' on that cash that he gave you is to front If you're gonna brag, make sure it's your money you flaunt Depend on no one else to give you what you want The shoes on my feet, I've bought it The clothes I'm wearing, I've bought it The rock I'm rockin', I've bought it 'Cause I depend on me, if I want it The watch you're wearin', I'll buy it The house I live in, I've bought it The car I'm driving, I've bought it I depend on me, I depend on me All the women who are independent Throw your hands up at me All the honeys who makin' money Throw your hands up at me All the mommas who profit dollas Throw your hands up at me All the ladies who truly feel me Throw your hands up at me Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down like that? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down like that? Destiny's child, wassup? You in the house? Sure 'nuff We'll break these people off Angel style Child of destiny Independent beauty No one else can scare me Charlie's Angels Woah, all the women who are independent Throw your hands up at me All the honeys who makin' money Throw your hands up at me All the mommas who profit dollas Throw your hands up at me All the ladies who truly feel me Throw your hands up at me Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down like that? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down like that? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down

 

Vertaling

Lucy Liu, met mijn meisje, Drew Cameron D en Destiny Charlie's Angels, come on Uh, uh, uh Vraag, vertel me wat je van me vindt Ik koop mijn eigen diamanten en ik koop mijn eigen ringen Bel alleen je mobiel als ik me eenzaam voel Als het allemaal voorbij is, sta dan alsjeblieft op en ga weg Vraag, vertel me hoe je hierover denkt Probeer me te controleren, jongen, je wordt ontslagen Betaal mijn eigen plezier, oh, en ik betaal mijn eigen rekeningen Altijd 50/50 in relaties De schoenen aan mijn voeten, ik heb ze gekocht De kleren die ik draag, ik heb ze gekocht The rock I'm rockin', I've bought it 'Cause I depend on me if I want it Het horloge dat je draagt, ik koop het Het huis waar ik in woon, ik heb het gekocht De auto waarin ik rijd, ik heb hem gekocht Ik vertrouw op mezelf, ik vertrouw op mezelf Alle vrouwen die onafhankelijk zijn Gooi je handen omhoog naar mij Al de schatjes die geld verdienen Gooi je handen omhoog naar mij Al de mama's die dollas verdienen Gooi je handen omhoog naar mij Alle dames die me echt voelen Gooi je handen omhoog naar mij Meisje, ik wist niet dat je zo kon bukken Charlie, hoe jullie engelen zo kunnen neerkomen? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, hoe komen je engelen zo beneden? Vertel me hoe je je voelt over dit Wie zou ik willen als ik zou willen leven? Ik heb hard gewerkt en offers gebracht om te krijgen wat ik krijg Dames, het is niet makkelijk om onafhankelijk te zijn. Vraag, wat vind je van de kennis die ik meebracht Opscheppen over het geld dat hij je gaf is te voorbarig. Als je gaat opscheppen, zorg er dan voor dat het jouw geld is waar je mee loopt te pronken Vertrouw op niemand anders om je te geven wat je wilt De schoenen aan mijn voeten, ik heb ze gekocht De kleren die ik draag, ik heb ze gekocht The rock I'm rockin', I've bought it 'Cause I depend on me, if I want it Het horloge dat je draagt, ik koop het Het huis waar ik in woon, ik heb het gekocht De auto waarin ik rijd, ik heb hem gekocht Ik vertrouw op mezelf, ik vertrouw op mezelf Alle vrouwen die onafhankelijk zijn Gooi je handen omhoog naar mij Al de schatjes die geld verdienen Gooi je handen omhoog naar mij Al de mama's die dollas verdienen Gooi je handen omhoog naar mij Alle dames die me echt voelen Gooi je handen omhoog naar mij Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, hoe jullie engelen zo kunnen neerkomen? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, hoe jullie engelen zo kunnen neerkomen? Destiny's child, wassup? Ben je in het huis? Zeker weten. We breken deze mensen af op Angel stijl Kind van het lot Onafhankelijke schoonheid Niemand anders kan me bang maken Charlie's Angels Woah, alle vrouwen die onafhankelijk zijn Gooi je handen naar me op Al de schatjes die geld verdienen Gooi je handen omhoog naar mij Al de mama's die dollas verdienen Gooi je handen omhoog naar mij Alle dames die me echt voelen Gooi je handen omhoog naar mij Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, hoe komen je engelen zo naar beneden? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down like that? Girl, I didn't know you could get down like that Charlie, how your Angels get down