Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: destiny s child Songtekst: twirk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: destiny s child - twirk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twirk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van destiny s child! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van destiny s child en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twirk .

Origineel

[Beyonce] Standing over there Watching you patiently While I'm breaking a sweat Dripping down my neck wreckless is sexy send chills on the thread I was over the floating when met someone out of space I was in my own world til i found his arms around my waste Eyes are always watching and I think It's turns me on All you just need to sit down and watch me perform [Chorus] You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk daddy You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk (twirk) You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk with it You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk [Kelly Rowland] Down is creeping close Waiting so heavy watching myself on the groove putting on a show No intermision.... I know you want me I feel you eyes on top of me My neck my back you are conquer me You wishing that I belong to you I can feel how much you want me And it really turns me on You just sit back relax and watch me perform [Chorus] You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk daddy You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk (twirk) You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk with it You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk [Michelle Williams] He liks the way I did with my hips The way i bite on my lips When I turn and I twist And know he likes the way I look back and stare Throw my hand in the air Like I dont even care [Chorus] You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk daddy You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk (twirk) You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk with it You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk

 

Vertaling

[Beyonce] Standing over there Ik kijk geduldig naar je While I'm breaking a sweat Dripping down my neck wreckless is sexy send chills on the thread Ik was over de drijvende toen ik iemand uit de ruimte ontmoette Ik was in mijn eigen wereld tot ik zijn armen rond mijn afval vond Eyes are always watching and I think it's turns me on Je hoeft alleen maar te gaan zitten en me te zien optreden [refrein] Je houdt van de manier waarop ik twirk (twirk) Je wilt me zien twirkelen papa Je houdt van de manier waarop ik draai, ja Je wilt me zien twirk (twirk) You like the way I twirk (twirk) Je wilt me zien twirken met het Je houdt van de manier waarop ik draai, ja You wanna see me twirk [Kelly Rowland] Down is creeping close Waiting so heavy watching myself on the groove putting on a show No intermision.... I know you want me Ik voel je ogen boven op me Mijn nek mijn rug je verovert me Je wenst dat ik bij jou hoor Ik kan voelen hoe graag je me wilt En het windt me echt op Je leunt achterover, ontspant je en kijkt hoe ik optreed [refrein] You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk daddy Je houdt van de manier waarop ik draai, ja You wanna see me twirk (twirk) You like the way I twirk (twirk) Je wilt me zien twirken met het You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk [Michelle Williams] Hij houdt van de manier Ik deed met mijn heupen De manier waarop ik op mijn lippen bijt When I turn and I twist And know he likes the way Ik achterom kijk en staar Mijn hand in de lucht gooi Like I don't even care [Chorus] You like the way I twirk (twirk) You wanna see me twirk daddy You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk (twirk) You like the way I twirk (twirk) Je wilt me zien twirken met het You like the way I twirk yeah You wanna see me twirk