Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: destiny Songtekst: tibi omnia quae sum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: destiny - tibi omnia quae sum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tibi omnia quae sum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van destiny! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van destiny en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tibi omnia quae sum .

Origineel

Seized by your smile with your voice as beautiful. When you call my name I watch myself dying. So kill me. The beautiful taste of death lingers upon your lips. I hear you name every single day. Your face in my mind. We're sharing words with each other. Feeling my heart drumming its final beat. Relive me with the assurance of our emotion. Every part of me within you has passed by. Living on the other line. Dead to you. Preserving what you adored. Still carrying a picture of you with me.

 

Vertaling

Gegrepen door je glimlach met je stem zo mooi. Als je mijn naam roept zie ik mezelf sterven. Dus dood me. De mooie smaak van de dood blijft hangen op je lippen. Ik hoor je naam elke dag. Je gezicht in mijn gedachten. We delen woorden met elkaar. Voel hoe mijn hart zijn laatste slag slaat. Herbeleef me met de zekerheid van onze emotie. Elk deel van mij in jou is voorbijgegaan. Levend op de andere lijn. Dood voor jou. Bewaren wat je aanbad. Nog steeds een foto van jou bij me dragend.