Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Destiny's Child Songtekst: 8 Days Of Chrismas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Destiny's Child - 8 Days Of Chrismas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 8 Days Of Chrismas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Destiny's Child! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Destiny's Child en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 8 Days Of Chrismas .

Origineel

[Speaking:] You know Christmas Was made for the children Destiny's Child 2G Christmas Destiny's Child Ah-ah Ah [Verse 1:] On the 8th day of Christmas my baby gave to me A pair of chloe shades & a diamond belly ring On the 7th day of Christmas my baby gave to me A nice back rub and he massaged my feet On the 6th day of Christmas my baby gave to me A cropped Jacket with dirty denim jeans On the 5th day of Christmas my baby gave to me A poem that he wrote for me [Bridge:] The the feelin' that I feel is so good He makes me feel so in lo-lo-lo-lo-love If he only knew what he does to me My man, my man, my baby Oh he makes me feel so lovely, so sexy I'm so in lo-lo-lo-lo-love How I love him for his generosity My man, my man, my baby [Chorus:] Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (it feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (wooooooooaaaaaaahhhh) Yes it feels like Christmas Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (it feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (the spirit of Christmas) Yes it feels like Christmas [Verse 2:] On the 4th day of Christmas my baby gave to me A candlelit dinner just me & my honey On the 3rd day of Christmas my baby gave to me A gift certificate to get my favorite CD's On the 2nd day of Christmas my baby gave to me The keys to a CLK Mercedes On the 1st day of Christmas my baby gave to me Quality T-I-M-E [Repeat Bridge] [Repeat Chorus] [Bridge 2:] Dosn't it feel like Christmas? Yes it's Christmas Bro's Christmas Mom's Christmas Dad's Christmas Bro's Christmas Feels like Christmas Feels like Christmas Michelle's Christmas Beyonce's Christmas Kelly's Christmas Mom's Christmas Dad's Christmas Bro's Christmas Feels like Christmas Feels like Christmas [Repeat chorus twice]

 

Vertaling

[Gesproken:] Jij kent Kerstmis Was gemaakt voor de kinderen Kind van het lot 2G Kerstmis Kind van het lot Ah-ah Ah [Vers 1:] Op de 8e Kerstdag gaf mijn baby mij Een paar chloestinten en een diamanten buikring Op de 7e kerstdag gaf mijn baby mij Een mooie rugwrijving en hij masseerde mijn voeten Op de 6e kerstdag gaf mijn baby mij Een kort jasje met vuile denimjeans Op de 5de Kerstdag gaf mijn baby mij Een gedicht dat hij voor mij schreef [Brug:] Het gevoel dat ik voel is zo goed Hij laat me zo voelen in lo-lo-lo-lo-love Als hij alleen wist wat hij mij aandoet Mijn man, mijn man, mijn baby Oh hij maakt me zo mooi, zo sexy Ik ben zo in lo-lo-lo-lo-love Hoe ik van hem hou voor zijn vrijgevigheid Mijn man, mijn man, mijn baby [Koor:] Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (het voelt zo mooi) Voelt het niet als Kerstmis (wooooooooaaaaaaahhhh) Ja, het voelt als Kerstmis Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (het voelt zo mooi) Voelt het niet als Kerstmis (de geest van Kerstmis)? Ja, het voelt als Kerstmis [Verse 2:] Op de 4e Kerstdag gaf mijn baby mij Een diner bij kaarslicht alleen mij en mijn schat Op de 3e kerstdag gaf mijn baby mij Een cadeaubon om mijn favoriete CD's te krijgen Op de 2e kerstdag gaf mijn baby mij De sleutels van een CLK Mercedes Op de 1e kerstdag gaf mijn baby mij Quality time [Herhaal brug] [Herhaal refrein] [Bridge 2:] Voelt het niet als Kerstmis? Ja, het is Kerstmis Bro's Christmas Mom's Christmas Dad's Christmas Bro's Christmas Voelt als Kerstmis Voelt als Kerstmis Michelle's Kerstmis Kerstmis van Beyonce Kelly's Kerstmis Mom's Christmas Dad's Christmas Bro's Christmas Voelt als Kerstmis Voelt als Kerstmis [Herhaal chorus twee keer]