Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: destiny’s child Songtekst: 8 days of christmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: destiny’s child - 8 days of christmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 8 days of christmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van destiny’s child! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van destiny’s child en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 8 days of christmas .

Origineel

[Intro] Uh (uh) You know Christmas? Was made for the children Destiny's Child 2 G Christmas Destiny's Child Uh uh [Verse 1] On the 8th day of Christmas my baby gave to me: A pair of Chloe shades and a diamond belly ring On the 7th day of Christmas my baby gave to me: A nice back rub then he massaged my feet On the 6th day of Christmas my baby gave to me: A crop jacket with dirty denim jeans On the 5th day of Christmas my baby gave to me: The poem that he wrote for me [Pre-Chorus] The feeling that I feel is So good He makes me Feel so in La-la-la-love If he only knew what he does to me My man, my man, my baby Oh he makes me feel so lovely, so sexy I'm so in la-la-la-love How I love him for his generosity My man, my man, my baby [Chorus] Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (oh oh oh oh) Yes, it feels like Christmas Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (the spirit of Christmas) Yes, it feels like Christmas [Verse 2] On the 4th day of Christmas my baby gave to me: A candle-lit dinner, just for me and my honey On the 3rd day of Christmas my baby gave to me: A gift certificate to get my favorite CDs On the 2nd day of Christmas my baby gave to me: The keys to a CLK Mercedes On the 1st day of Christmas my baby gave to me: Quality T-I-M-E [Pre-Chorus] The feeling that I feel is So good He makes me Feel so in La-la-la-love If he only knew what he does to me My man, my man, my baby Oh he makes me feel so lovely, so sexy I'm so in la-la-la-love How I love him for his generosity My man, my man, my baby [Chorus] Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (oh oh oh oh) Yes, it feels like Christmas Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (the spirit of Christmas) Yes, it feels like Christmas [Bridge] Ooooh oooohh Ooooh oooohh Ooooh oooohh Ooooh oooohh... [Chorus] Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (oh oh oh oh) Yes, it feels like Christmas Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (the spirit of Christmas) Yes, it feels like Christmas Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (oh oh oh oh) Yes, it feels like Christmas Doesn't it feel like Christmas (it feels lovely) Doesn't it feel like Christmas (feels so lovely) Doesn't it feel like Christmas (the spirit of Christmas) Yes, it feels like Christmas [Outro] Doesn't it feel like Christmas?

 

Vertaling

[Intro] Uh (uh) Ken je Kerstmis? Was gemaakt voor de kinderen Destiny's Child 2 G Kerstmis Destiny's Child Uh uh [Verse 1] Op de 8ste dag van Kerstmis gaf mijn schatje aan mij: Een paar Chloe zonnebril en een diamanten navelring Op de 7e dag van Kerstmis gaf mijn schatje me: Een lekkere rugmassage toen masseerde hij mijn voeten Op de 6e dag van Kerstmis kreeg ik van mijn schatje: Een korte jas met een vieze spijkerbroek. Op de 5e dag van Kerstmis kreeg ik van mijn baby: Het gedicht dat hij voor me schreef [Pre-Chorus] Het gevoel dat ik voel is zo goed He makes me Feel so in La-la-la-love Als hij eens wist wat hij met mij doet Mijn man, mijn man, mijn baby Oh hij laat me me zo heerlijk voelen, zo sexy Ik ben zo in la-la-la-love Hoe ik van hem hou voor zijn vrijgevigheid Mijn man, mijn man, mijn baby [refrein] Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (oh oh oh oh) Ja, het voelt als Kerstmis Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (de geest van Kerstmis) Ja, het voelt als Kerstmis [Vers 2] Op de 4e dag van Kerstmis gaf mijn schatje aan mij: Een diner bij kaarslicht, alleen voor mij en mijn schat Op de 3e dag van Kerstmis gaf mijn schatje me: Een cadeaubon voor mijn favoriete CD's Op de 2e dag van Kerstmis gaf mijn schatje me: De sleutels van een CLK Mercedes Op de 1e dag van Kerstmis kreeg ik van mijn schatje: Kwaliteit T-I-M-E [Pre-Chorus] Het gevoel dat ik voel is Zo goed He makes me Feel so in La-la-la-love Als hij eens wist wat hij met mij doet Mijn man, mijn man, mijn baby Oh hij laat me me zo heerlijk voelen, zo sexy Ik ben zo in la-la-la-love Hoe ik van hem hou voor zijn vrijgevigheid Mijn man, mijn man, mijn baby [refrein] Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (oh oh oh oh) Ja, het voelt als Kerstmis Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (de geest van Kerstmis) Ja, het voelt als Kerstmis [Brug] Ooooh oooohh Ooooh oooohh Ooooh oooohh Ooooh oooohh... [refrein] Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (oh oh oh oh) Ja, het voelt als Kerstmis Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (de geest van Kerstmis) Ja, het voelt als Kerstmis Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (oh oh oh oh) Ja, het voelt als Kerstmis Voelt het niet als Kerstmis (het voelt heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (voelt zo heerlijk) Voelt het niet als Kerstmis (de geest van Kerstmis) Ja, het voelt als Kerstmis [Outro] Voelt het niet als Kerstmis?