Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: detonautas roque clube Songtekst: nossos segredos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: detonautas roque clube - nossos segredos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nossos segredos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van detonautas roque clube! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van detonautas roque clube en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nossos segredos .

Origineel

Hoje eu não tô a fim de discutir mais nada. Hoje eu não tô nem aí pra essa confusão. Hoje eu só quero ouvir um pouco o meu silêncio. Hoje eu só vou fazer o que meu coração quiser fazer. Chega de brigar. Escute essa canção. Quero te encontrar e conversar. Tudo que passou. E por onde andei. Quero te contar o que aprendi. Senti sua falta. Dos nossos segredos. Você quem me acalma. Nos dias de medo. As noites em claro. Nessa escuridão. Você quem me leva. Dessa solidão

 

Vertaling

Vandaag heb ik geen zin meer om ergens over te praten. Vandaag geef ik geen moer om deze rotzooi. Vandaag wil ik gewoon een beetje naar mijn stilte luisteren. Vandaag zal ik alleen doen wat mijn hart wil doen. Niet meer vechten. Luister naar dit liedje. Ik wil je vinden en met je praten. Alles wat je hebt meegemaakt. En waar ik geweest ben. Ik wil je vertellen wat ik geleerd heb. Ik heb je gemist. Onze geheimen. Jij bent degene die me kalmeert. In de dagen van angst. De slapeloze nachten. In deze duisternis. Jij bent degene die me neemt. Vanuit deze eenzaamheid