Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: detonautas roque clube Songtekst: the wrong life in the right way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: detonautas roque clube - the wrong life in the right way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the wrong life in the right way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van detonautas roque clube! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van detonautas roque clube en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the wrong life in the right way .

Origineel

Un descuido, un paso en falso, perdiste, insisto. Quieren agarrarme, yo resisto. Estan al acecho intentando al me espiar. Y que dijo que no sé, qual es mi lugar. Viernes viene, me preparo y avanzo. Doblo la esquina, prendo uno, descanso. Mi vitamina es mi deseo de poder, sí. Yo no tengo porque esconderme de ti. Quiero muchas jainas cercándome de amor. Sexo y color, sin terror. Siempre abatendo lo que hay alrededor. Pero solo aquí salta lo que tengo de peor. Mejor ir adelante que quedarse parado. Mejor ser consumido que ser consumado. Mejor no ser omiso que ser sagrado. Mejor dejarse de eso para no ser notado. The wrong life in the right way. The wrong life in the right way. Hay un asunto que te quiero confesar. Que se muero, ponen ya otro en mi lugar. La vida es así, si acabó, adiós. En la nueva era, no hay espera. El tiempo contra mi y el tiempo contra todos. Soy feliz cuándo estamos sólos. El sol nació redondo de este lado de la calle. No me desespere, yo no grito, no corro. Si pides socorro, te puedo ayudar. Pero no intentes ocupar mi lugar. And don't try to take my place. The wrong life in the right way. The wrong life in the right way. The wrong life in the right way. The wrong life in the right way. Mejor ir adelante que quedarse parado. Mejor ser consumido que ser consumado. Mejor no ser omiso que ser sagrado. Mejor dejarse de eso para no ser notado. Mejor ir adelante que quedarse parado. Mejor ser consumido que ser consumado. Mejor no ser omiso que ser sagrado. Mejor dejarse de eso para no ser notado

 

Vertaling

Eén misstap, één verkeerde stap en je verliest, ik sta erop. Ze willen me grijpen, ik verzet me. Ze zijn op jacht om me te bespioneren. En wie zei dat ik het niet weet, wat mijn plaats is. Vrijdag komt, ik maak me klaar en ga verder. Ik ga de hoek om, ik ga er een om, ik rust. Mijn vitamine is mijn verlangen naar macht, ja. Ik hoef me niet voor jou te verbergen. Ik wil dat vele Jaïnas mij met liefde omringen. Geslacht en kleur, geen terreur. Altijd afbreken wat er is. Maar alleen hier springt het ergste in me naar boven. Beter vooruit gaan dan stilstaan. Beter om te worden geconsumeerd dan om te worden geconsumeerd. Beter niet te vergeten dan heilig te zijn. Beter niet achter te blijven dan niet opgemerkt te worden. Het verkeerde leven op de juiste manier. Het verkeerde leven op de juiste manier. Er is één ding dat ik je wil bekennen. Dat ik stervende ben, zet iemand anders in mijn plaats. Zo is het leven, als het voorbij is, vaarwel. In het nieuwe tijdperk, is er geen wachten. Tijd tegen mij en tijd tegen iedereen. Ik ben gelukkig als we alleen zijn. De zon is aan deze kant van de straat geboren. Wanhoop niet, ik schreeuw niet, ik ren niet. Als je om hulp roept, kan ik je helpen. Maar probeer niet mijn plaats in te nemen. En probeer niet mijn plaats in te nemen. Het verkeerde leven op de juiste manier. Het verkeerde leven op de juiste manier. Het verkeerde leven op de juiste manier. Het verkeerde leven op de juiste manier Beter vooruit gaan dan stilstaan. Beter om geconsumeerd te worden dan om geconsumeerd te worden. Beter niet vergeetachtig te zijn dan heilig te zijn. Beter niet buitengesloten te worden dan op te vallen. Beter vooruit gaan dan stilstaan. Beter om te worden geconsumeerd dan om te worden geconsumeerd. Beter niet vergeetachtig te zijn dan heilig te zijn. Beter niet achter te blijven dan niet opgemerkt te worden.