Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deus Songtekst: the soft fall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deus - the soft fall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the soft fall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the soft fall .

Origineel

A sunset is just a sunset But driving with you over the 25th of April Bridge Now that’s a ride So let's go Somewhere good We're getting by We take the car It's an 85 And we do What we're doing best Over the bridge to the seaside And that's me in the surf See those kids do summersaults And that's you You got some nerve You give me things That i don't deserve And i love to see you walk Under this clear starry night If above is where we look Down here is where we find On the beach we never seem To end a dream like this This is what the good life is This is what the good life is Heaven's round the corner where we shelter Heaven as a harmless sin It's the sun on your skin Watch it glow I can almost see The soft fall Of your dress on me There's a show Going on tonight Do you wanna go Or should we skip the light And that's me behind some wine (Honey, can you pass me those icecubes in the shape of stars) And that's you, you are my kind You are the tonic and the gin combined And i love to see you walk Under this clear starry night If above is where we look Down here is where we find On the beach we never seem To end a dream like this This is what the good life is You cannot know if you don't try (This is what they say it's like) You cannot try if you're too shy (This is just the world inside reflected in your eye) So don't be too shy Cause it's my intention To not let the good life And good times pass me by And we know the world is ill So nurse it back to health It's that time when you don't care About all the pain you felt Oh my love It cannot ever get as good as this This is what the good life is To me

 

Vertaling

Een zonsondergang is maar een zonsondergang Maar met jou over de 25e april brug rijden Dat is pas een ritje Dus laten we gaan Ergens goed We're getting by We nemen de auto It's an 85 En we doen Wat we het beste doen Over de brug naar de kust En dat ben ik in de branding Zie die kinderen salto's maken En dat ben jij Jij hebt lef Je geeft me dingen die ik niet verdien En ik hou ervan om je te zien lopen Onder deze heldere sterrennacht If above is where we look Hier beneden is waar we vinden Op het strand lijken we nooit Om een droom als deze te beëindigen Dit is wat het goede leven is Dit is wat het goede leven is De hemel is om de hoek waar we schuilen De hemel als een onschuldige zonde Het is de zon op je huid Kijk het gloeien Ik kan bijna zien De zachte val van je jurk op mij There's a show vanavond Wil je gaan Of zullen we het licht overslaan En dat ben ik achter de wijn (Schat, kun je me die ijsblokjes in de vorm van sterren aangeven) En dat ben jij, jij bent mijn soort Jij bent de tonic en de gin gecombineerd En ik hou ervan om je te zien lopen Under this clear starry night If above is where we look Hier beneden is waar we vinden Op het strand lijken we nooit Om een droom als deze te beëindigen Dit is wat het goede leven is You cannot know if you don't try (Dit is wat ze zeggen dat het is) Je kunt het niet proberen als je te verlegen bent (Dit is gewoon de wereld binnenin weerspiegeld in je oog) Dus wees niet te verlegen Want het is mijn bedoeling To not let the good life And good times pass me by En we weten dat de wereld ziek is So nurse it back to health Het is die tijd dat het je niet kan schelen Om al de pijn die je voelde Oh mijn liefste Het kan nooit zo goed worden als dit Dit is wat het goede leven is Voor mij.