Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deus Songtekst: wake me up before i sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deus - wake me up before i sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wake me up before i sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wake me up before i sleep .

Origineel

Wake me up before I sleep and I'll promise you that I'll concentrate On only the last frame Cover only one sound Some kinda sweet, weird kinda strange around me Wake me up before I sleep Can't you see too many colours here, colours there, colours everywhere Cover only one ground, the blackest of blacks I don't want to surround me There's nothing I can say, that isn't gonna be There's nothing I can do, that isn't gonna be a mistake Wake me up before I sleep now I haven't had an inch of what I thought I got from this awful high Cover me in one dye Just lie here with me we'll let the train go by There's nothing I can say, that isn't gonna be There's nothing in my way, I know it's gonna be a mistake

 

Vertaling

Maak me wakker voor ik slaap en ik beloof je dat ik me zal concentreren Op alleen het laatste beeld Bedek slechts één geluid Een soort lief, vreemd soort vreemd om me heen Maak me wakker voor ik slaap Zie je niet te veel kleuren hier, kleuren daar, kleuren overal Bedek slechts een grond, het zwartste van zwarten Ik wil niet dat ze me omringen Er is niets wat ik kan zeggen, wat niet zo zal zijn Er is niets dat ik kan doen, dat geen vergissing zal zijn Maak me wakker voor ik slaap Ik heb nog geen centimeter gehad van wat ik dacht te hebben van deze vreselijke high Bedek me in één kleurstof Blijf hier bij me liggen, we laten de trein voorbij gaan Er is niets dat ik kan zeggen, dat er niet zal zijn Er staat me niets in de weg, ik weet dat het een vergissing zal zijn