Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dev Songtekst: i just wanna fuck

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dev - i just wanna fuck ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i just wanna fuck? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dev! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dev en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i just wanna fuck .

Origineel

[Dev]. A-a-a-a-n-n-n-d-d-d F me! [x5]. [Timbaland]. Take you to my house,. Put it on my couch. Lips on your mouth. When I go in sound. [Timbaland] (Dev). (Say my name) What your name again? What your name again? [x3]. T-take to my room,. Have you sayin' ''uuh''. (Baby you like that?) Yeah, you know what to do!. (Say my name) What your name again? What your name again? [x3]. [Dev]. Baby, I don't know. How I usually do. This is to me now,. But you can have me to. Lips on you, yeah,. Imma have to do. [Timbaland]. Baby you don' matter Imma break you do whenever. [Bridge - Timbaland]. Hey girl, you might be girl. See girl? I got this tin girl. You need to spell it up, I make it easy. I have ........... you Abcd. [Chorus - Both]. I Just Wanna F, F, F (G). I Just Wanna F, F, F (H). I Just Wanna F, F, F (U). I Just Wanna F, F, F. [Dev]. A-a-a-a-n-n-n-d-d-d F me! [x4]. [Timbaland]. Imma have a doll,. You might have a been. You know, you have a beats. ......................................... Use to be my life girl. I just need a miss this. You can get my life girl. You don' wanna miss this. [Dev]. ?. You wanna get a little peace of this, oh. 26 letters of pleasure to me. [Timbaland]. So, you wanna break your frind with ya?. [Bridge - Timbaland]. Hey girl, you might be girl. See girl? I got this tin girl. You need to spell it up, I make it easy. I have ........... you Abcd. [Chorus - Both]. I Just Wanna F, F, F (G). I Just Wanna F, F, F (H). I Just Wanna F, F, F (U). I Just Wanna F, F, F. [Dev]. Get down (x4). You can be my studant. Give school them. Show you can have to make punds .... (?). I can be your teacher, I can teach ya. Had to get ............. ?. But you really wanna F. You can buy, go fat. ?. [Bridge - Timbaland]. Hey girl, you might be girl. See girl? I got this tin girl. You need to spell it up, I make it easy. I have ........... you Abcd. [Chorus - Timbaland]. I Just Wanna F, F, F (G). I Just Wanna F, F, F (H). I Just Wanna F, F, F (U). I Just Wanna F, F, F. [Bridge - Timbaland]. Hey girl, you might be girl. See girl? I got this tin girl. You need to spell it up, I make it easy. I have ........... you Abcd. [Chorus - Both]. I Just Wanna F, F, F (G). I Just Wanna F, F, F (H). I Just Wanna F, F, F (U). I Just Wanna F, F, F. Freak,freak ur!

 

Vertaling

. A-a-a-n-n-d-d F me! [x5]. [Timbaland]. Neem je mee naar mijn huis,. Zet het op mijn bank. Lippen op je mond. Als ik in geluid ga. (Timbaland) (Dev). (Zeg mijn naam) Hoe heet je ook alweer? Wat is je naam ook alweer? [x3]. T-neem mee naar mijn kamer,. Heb je sayin' ''uuh''. (Baby vind je dat leuk?) Ja, je weet wat je moet doen!. (Zeg mijn naam) Hoe heet je ook alweer? Hoe heet je ook alweer? [x3]. [Dev]. Schatje, ik weet het niet. Hoe ik gewoonlijk doe. Dit is voor mij nu... Maar je kan mij ook hebben. Lippen op je, ja.. Imma have to do. [Timbaland]. Baby you don' matter Imma break you do whenever. [Brug - Timbaland]. Hey meisje, je zou meisje kunnen zijn. Zie je meisje? Ik heb dit tinnen meisje. Je moet het spellen, ik maak het makkelijk. Ik heb ........... je Abcd. [Refrein - Beide]. I Just Wanna F, F, F (G). Ik wil gewoon F, F, F (H). Ik wil gewoon F, F, F (U). Ik wil gewoon F, F, F. [Dev]. A-a-a-n-n-d-d F me! [x4]. [Timbaland]. Ik heb een pop,. Je zou een kunnen hebben. Weet je, je hebt een beats. ......................................... Dat was mijn leven meisje. Ik moet dit gewoon missen. Je kan mijn levensmeisje krijgen. Dit wil je niet missen. [Dev]. ?. Je wilt een beetje rust van dit, oh. 26 brieven van plezier voor mij. [Timbaland]. Dus, wil je je vriend breken met je? [Brug - Timbaland]. Hé meisje, jij zou meisje kunnen zijn. Zie je meisje? Ik heb dit tinnen meisje. Je moet het spellen, ik maak het makkelijk. Ik heb ........... je Abcd. [Refrein - Beide]. I Just Wanna F, F, F (G). Ik wil gewoon F, F, F (H). Ik wil gewoon F, F, F (U). Ik wil gewoon F, F, F. [Dev]. Ga liggen (x4). Je kan mijn leerling zijn. Geef ze school. Laat zien dat je punds kan maken .... (?). Ik kan je leraar zijn, ik kan je leren. Had ............. moeten halen. ?. Maar wil je echt F. Je kan kopen, vet gaan. ?. [Bridge - Timbaland]. Hey meisje, jij zou meisje kunnen zijn. Zie je meisje? Ik heb dit tinnen meisje. Je moet het spellen, ik maak het makkelijk. Ik heb ........... je Abcd. [refrein - Timbaland]. I Just Wanna F, F, F (G). Ik wil gewoon F, F, F (H). Ik wil gewoon F, F, F (U). I Just Wanna F, F, F. [Brug - Timbaland]. Hey meisje, je zou meisje kunnen zijn. Zie je meisje? Ik heb dit tinnen meisje. Je moet het spellen, ik maak het makkelijk. Ik heb ........... je Abcd. [Refrein - Beide]. I Just Wanna F, F, F (G). I Just Wanna F, F, F (H). I Just Wanna F, F, F (U). I Just Wanna F, F, F. Freak, freak ur!