Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dev Songtekst: like a g men

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dev - like a g men ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like a g men? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dev! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dev en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like a g men .

Origineel

Hittin' bombs in McCovey, the people love me,. with that orange and that black. Got the city on my hat, I'm a boss like Cody Ross. It's going out the fence, now I'm feeling so fly like a G-Men. Like a G-Men, Like a G-men. Now now now now now now I'm feeling so fly like a G-Men. Like a G-Men, Like a G-men. Now now now now now now I'm feeling so fly like a G-Men. Give me that Frisco swag, give me that baseball bat. I'll be on like Panda, hit that curve ball grand slam. All these people going crazy cause they see we're so unique. Don't be scared of the Beard, we're just some other swiga freak. (808) Hell yeah. Drink it up, drink-drink it up,. With sober girls around me, they be actin like they drunk. They be actin like they drunk, actin-actin like they drunk. With sober girls around me they be actin like they drunk. Hittin' bombs in McCovey, the people love me,. with that orange and that black. Got the city on my hat, I'm a boss like Cody Ross. It's going out the fence, now I'm feeling so fly like a G-Men. Like a G-Men, Like a G-men. Now now now now now now I'm feeling so fly like a G-Men. Like a G-Men, Like a G-men. Now now now now now now I'm feeling so fly like a G-Men. Its that 808 bump, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put put yo, put yo hands up. (You can't Touch this). Its that 808 bump, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up. (You can't Touch this). Hell Yeaaa, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put put yo, put yo hands up. Hell Yeaaa, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up. Hittin' bombs in McCovey, the people love me,. with that orange and that black. Got the city on my hat, I'm a boss like Cody Ross. It's going out the fence, now I'm feeling so fly like a G-Men. Like a G-Men, Like a G-men. Now now now now now now I'm feeling so fly like a G-Men. Like a G-Men, Like a G-men. Now now now now now now I'm feeling so fly like a G-Men

 

Vertaling

Bommen gooien in McCovey, de mensen houden van me, met dat oranje en dat zwart. Ik heb de stad op mijn hoed, ik ben een baas zoals Cody Ross. It's going out the fence, now I'm feeling so fly like a G-Men. Als een G-Men, Als een G-Men. Nu nu nu nu nu voel ik me zo vlieg als een G-Men. Als een G-Men, Als een G-Men. Nu nu nu nu nu voel ik me zo vlieg als een G-Men. Geef me die Frisco swag, geef me die baseball bat. Ik zal op zijn als Panda, sla die curve bal grand slam. Al deze mensen worden gek omdat ze zien dat we zo uniek zijn. Wees niet bang van de Beard, we zijn gewoon een andere swiga freak. (808) Hell yeah. Drink het op, drink-drink het op,. Met nuchtere meisjes om me heen, doen ze alsof ze dronken zijn. Ze doen alsof ze dronken zijn, doen alsof ze dronken zijn. Met nuchtere meiden om me heen gedragen ze zich alsof ze dronken zijn. Bommen gooien in McCovey, de mensen houden van me, met dat oranje en dat zwart. Ik heb de stad op mijn hoed, ik ben een baas zoals Cody Ross. It's going out the fence, now I'm feeling so fly like a G-Men. Als een G-Men, Als een G-Men. Nu nu nu nu nu voel ik me zo vlieg als een G-Men. Als een G-Men, Als een G-Men. Nu nu nu nu nu voel ik me zo vliegen als een G-Men. Its that 808 bump, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up. (You can't Touch this). Its that 808 bump, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up. (You can't Touch this). Hell Yeaaa, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up. Hell Yeaaa, make you put yo hands up. Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up. Hittin 'bommen in McCovey, de mensen houden van me,. met dat oranje en dat zwart. Got the city on my hat, I'm a boss like Cody Ross. It's going out the fence, now I'm feeling so fly like a G-Men. Als een G-Men, Als een G-Men. Nu nu nu nu nu voel ik me zo vlieg als een G-Men. Als een G-Men, Als een G-Men. Nu nu nu nu nu voel ik me zo vliegen als een G-Men