Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Devi Lavato Songtekst: Angels Among Us

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Devi Lavato - Angels Among Us ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Angels Among Us? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Devi Lavato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Devi Lavato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Angels Among Us .

Origineel

"Angels Among Us" I was walking home from school on a cold winter day. Took a shortcut through the woods, and I lost my way. It was getting late, and I was scared and alone. When a precious baby boy took my hand and led me home. Mama couldn't see him, but he was standing there. And I knew in my heart, he was the answer to my prayers. Oh, I believe there are angels among us Sent down to us from somewhere up above. They come to you and me in our darkest hours To show us how to live, To teach us how to give, To guide us with the light of love. When life held troubled times and had me down on my knees There's always been someone there to come along and comfort me. A kind word from a stranger to lend a helping hand. A phone call from a friend just to say I understand. And ain't it kind of funny that at the dark end of the road Someone lights the way with just a single ray of hope? Oh, I believe there are angels among us Sent down to us from somewhere up above. They come to you and me in our darkest hours To show us how to live, To teach us how to give, To guide us with the light of love. They wear so many faces, Show up in the strangest places. To grace us with their mercy in our time of need. Oh, I believe there are angels among us Sent down to us from somewhere up above. They come to you and me in our darkest hours To show us how to live, To teach us how to give, To guide us with the light of love.

 

Vertaling

"Engelen onder ons" Ik liep van school naar huis op een koude winterdag. Ik heb een kortere weg door het bos genomen en ben de weg kwijt geraakt. Het werd laat en ik was bang en alleen. Toen een kostbare babyjongen mijn hand pakte en me naar huis leidde. Mama kon hem niet zien, maar hij stond daar. En ik wist in mijn hart dat hij het antwoord was op mijn gebeden. Oh, ik geloof dat er engelen onder ons zijn Van boven naar boven gestuurd. Ze komen naar jou en mij in onze donkerste uren Om ons te laten zien hoe we moeten leven, Om ons te leren hoe te geven, Om ons te leiden met het licht van liefde. Toen het leven moeilijke tijden doormaakte en me op mijn knieën liet vallen Er is altijd iemand geweest om mee te komen en me te troosten. Een vriendelijk woord van een vreemde om een ??helpende hand te bieden. Een telefoontje van een vriend alleen maar om te zeggen dat ik het begrijp. En is het niet raar dat je dat aan het donkere einde van de weg ziet Laat iemand de weg wijzen met slechts een enkele sprankje hoop? Oh, ik geloof dat er engelen onder ons zijn Van boven naar boven gestuurd. Ze komen naar jou en mij in onze donkerste uren Om ons te laten zien hoe we moeten leven, Om ons te leren hoe te geven, Om ons te leiden met het licht van liefde. Ze dragen zoveel gezichten, Kom op de meest vreemde plekken. Om ons te genade met hun genade in onze tijd van nood. Oh, ik geloof dat er engelen onder ons zijn Van boven naar boven gestuurd. Ze komen naar jou en mij in onze donkerste uren Om ons te laten zien hoe we moeten leven, Om ons te leren hoe te geven, Om ons te leiden met het licht van liefde.