Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: are you experienced

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - are you experienced ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van are you experienced? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals are you experienced .

Origineel

IF YOU COULD JUST GET YOUR MIND TOGETHER THEN COME ALONG WITH ME HOLD HANDS AND WATCH THE SUNRISE FROM THE BOTTOM OF THE SEA BUT FIRST ARE YOU EXPERIENCED? WELL HAVE YOU EVER BEEN EXPERIENCED? WELL I HAVE I HAVE I KNOW I KNOW YOU'LL PROBABLY SCREAM AND CRY YOUR LITTLE WORLD WON'T LET YOU GO BUT WHO IN YOUR WORLD ARE YOU TRYING TO PROVE THAT YOU'RE MADE OUT OF GOLD AND CAN'T BE SOLD LET ME PROVE IT TO YOU BEAUTIFUL MUTANTS I CAN HEAR IN THE DISTANCE I THINK THEY'RE CALLIN' OUR NAME MAYBE YOU CAN'T HEAR THEM BUT YOU WILL IF YOU'LL TAKE HOLD OF MY HAND OH NOT NECESSARILY BEAUTIFUL BUT MUTATED

 

Vertaling

ALS JE ALLEEN JE MENING KUNT VERZAMELEN KOM DAN LANGS MET MIJ HOUD HANDEN EN KIJK DE ZONSOPGANG VANAF DE BODEM VAN DE ZEE MAAR BENT U ERVAREN? WEL BEN JE OOIT ERVAREN? GOED IK HEB IK IK WEET HET U SCHREEUWT EN SCHREEUWT WAARSCHIJNLIJK JE KLEINE WERELD LAAT JE NIET GAAN MAAR WIE IN JE WERELD PROBEERT U TE BEWIJZEN DAT JE UIT GOUD IS GEMAAKT EN KAN NIET VERKOCHT WORDEN LAAT MIJ HET AAN U BEWIJZEN MOOIE MUTANTS DIE IK IN DE AFSTAND HOOR Ik denk dat ze onze naam noemen MISSCHIEN KUN JE HEM NIET HOREN, MAAR JE ZAL DAT ALS U MIJN HAND NEMT OH NIET NODIG MOOI MAAR GEMUTIVEERD