Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: beautiful world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - beautiful world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beautiful world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beautiful world .

Origineel

It's a beautiful world we live in A sweet romantic place Beautiful people everywhere The way they show they care Makes me want to say It's a beautiful world It's a beautiful world It's a beautiful world For you For you For you It's a wonderful time to be here It's nice to be alive Wonderful people everywhere The way theyb their hair Makes me want to say It's a wonderful place It's a wonderful place It's a wonderful place For you For you For you Hey Tell me what I say Boy 'n' girl with the new clothes on You can shake it to me all night long Hey hey It's a beautiful world we live in A sweet romantic place Beautiful people everywhere The way they show they care Makes me want to say It's a beautiful world It's a beautiful world It's a beautiful world For you For you For you It's not for me It's a beautiful world, For you It's a beautiful world, For you It's a beautiful world, For you It's a beautiful world, Not me

 

Vertaling

Het is een prachtige wereld waarin we leven Een zoete romantische plek Overal mooie mensen De manier waarop ze laten zien dat ze erom geven Ik wil het graag zeggen Het is een prachtige wereld Het is een prachtige wereld Het is een prachtige wereld Voor jou Voor jou Voor jou Het is een geweldige tijd om hier te zijn Het is fijn om te leven Overal geweldige mensen De manier waarop ze hun haar knippen Ik wil het graag zeggen Het is een prachtige plek Het is een prachtige plek Het is een prachtige plek Voor jou Voor jou Voor jou Hallo Vertel me wat ik zeg Boy 'n' girl met de nieuwe kleren aan Je kunt het de hele nacht doorschudden Hoi hoi Het is een prachtige wereld waarin we leven Een zoete romantische plek Overal mooie mensen De manier waarop ze laten zien dat ze erom geven Ik wil het graag zeggen Het is een prachtige wereld Het is een prachtige wereld Het is een prachtige wereld Voor jou Voor jou Voor jou Het is niet voor mij Het is een prachtige wereld, voor jou Het is een prachtige wereld, voor jou Het is een prachtige wereld, voor jou Het is een prachtige wereld, niet ik