Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: big mess

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - big mess ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big mess? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big mess .

Origineel

I am cowboy kim Cowboy kim I am I am a lucky cowboy Let me tell you why I'm a man with a mission A boy with a gun I got a picture in my pocket of the lucky one I'll announce the winner On the radio With my microphone I do a super show I wear a cowboy hat It is my business hat I'm on till 1:00 a.m. I must tell you that I'm a man with a mission A boy with a gun I got a picture in my pocket of the lucky one Who doesn't know I'm a big mess I mean a really big mess A big big mess he was all mixed up and a Big mess he was a Big mess he was a He was really mixed up Cowboy Kim I am Mr. reality The most important thing I put away my toys With my microphone I do a super show I'll announce the winner On the radio

 

Vertaling

Ik ben cowboy-kim Cowboy Kim ik ben Ik ben een gelukkige cowboy Laat me je vertellen waarom Ik ben een man met een missie Een jongen met een pistool Ik heb een foto in mijn zak van de gelukkige Ik maak de winnaar bekend Op de radio Met mijn microfoon Ik doe een super show Ik draag een cowboyhoed Het is mijn zakelijke hoed Ik ben tot 01:00 uur Ik moet je dat vertellen Ik ben een man met een missie Een jongen met een pistool Ik heb een foto in mijn zak van de gelukkige Wie weet niet dat ik een grote puinhoop ben Ik bedoel echt een grote puinhoop Een grote grote puinhoop, hij was helemaal in de war en een Grote puinhoop was hij een Grote puinhoop was hij een Hij was echt in de war Cowboy Kim ben ik Mr. realiteit Het allerbelangrijkste Ik heb mijn speelgoed opgeborgen Met mijn microfoon Ik doe een super show Ik maak de winnaar bekend Op de radio