Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: don’t rescue me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - don’t rescue me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t rescue me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t rescue me .

Origineel

Don't rescue me I don't want to be Let you and me be Out of control Just because I can't sleep at night Just because I hear your voice Just because I see your face Just because I want you You, you're the one Turn me inside out You, you're the one Make me scream and shout You, you're the one De-railroaded me You, you're the one Don't rescue me You make me move Where I never been Lost in orbit All over you Just because I can't sleep at night Just because I hear your voice Just because I see your face Just because I want you Don't bring me back I beg to differ, in fact You can question why But what good is that? Don't rescue me I won't go back, no Don't rescue me I don't want to be Let you and me be Out of control You, you're the one Turn me inside out You, you're the one Make me scream and shout You, you're the one De-railroaded me You, you're the one Don't rescue me Just because I can't sleep at night Just because I hear your voice Just because I see your face Just because I want you You, you're the one Turn me inside out You, you're the one Make me scream and shout You, you're the one De-railroaded me You, you're the one Don't rescue me

 

Vertaling

Red me niet. Ik wil niet zijn Laat jou en mij Geen controle Alleen omdat ik 's nachts niet kan slapen Alleen maar omdat ik je stem hoor Alleen maar omdat ik je gezicht zie Alleen omdat ik je wil Jij, jij bent de ware Keer me binnenstebuiten Jij, jij bent de ware Laat me schreeuwen en gillen Jij, jij bent degene De-railroaded me Jij, jij bent het Red me niet Je laat me bewegen Waar ik nooit geweest ben Verloren in een baan Over jou heen Alleen omdat ik 's nachts niet kan slapen Alleen omdat ik je stem hoor Alleen maar omdat ik je gezicht zie Alleen maar omdat ik je wil Breng me niet terug Daar ben ik het niet mee eens, in feite Je kunt je afvragen waarom Maar wat heb ik daaraan? Red me niet. Ik ga niet terug, nee Red me niet. Ik wil niet zijn Laat jou en mij Geen controle Jij, jij bent degene Keer me binnenstebuiten Jij, jij bent het Laat me schreeuwen en gillen Jij, jij bent het De-railroaded me Jij, jij bent de ware Red me niet Alleen omdat ik 's nachts niet kan slapen Alleen omdat ik je stem hoor Alleen omdat ik je gezicht zie Alleen omdat ik je wil Jij, jij bent de ware Keer me binnenstebuiten Jij, jij bent degene Laat me schreeuwen en gillen Jij, jij bent het De-railroaded me You, you're the one Red me niet