Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: going under

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - going under ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van going under? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals going under .

Origineel

Left home with a friend of mine Gone two years and I don't know why Now I'm happy all the time I can't think and I'm feelin' fine Girl put me in a situation Going through soft core mutation Think you heard this all before Now you're gonna hear some more I know a place where dreams get crushed Hopes are smashed but that ain't much Voluntary experimentation Going through soft core mutation I'm going under Down under where the lights are low To a place where all the mutants go Doing things I never did before Inside out anding back for more Little girls with the four red lips Never knew it could be like this You put me in a situation Goin' through soft core mutation

 

Vertaling

Het huis verlaten met een vriend van mij Twee jaar geleden en ik weet niet waarom Nu ben ik de hele tijd gelukkig Ik kan niet denken en ik voel me goed Meisje bracht me in een situatie Gaan door zachte kernmutatie Denk dat je dit allemaal eerder hebt gehoord Nu ga je nog wat horen Ik ken een plek waar dromen worden verpletterd De hoop wordt verbroken, maar dat is niet veel Vrijwillige experimenten Gaan door zachte kernmutatie Ik ga ten onder Beneden waar de lichten laag zijn Naar een plek waar alle mutanten naartoe gaan Dingen doen die ik nog nooit eerder heb gedaan Binnenstebuiten en terug voor meer Kleine meisjes met de vier rode lippen Nooit geweten dat het zo kon zijn Je hebt me in een situatie gebracht Ik ga door de zachte kernmutatie