Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: huboon stomp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - huboon stomp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van huboon stomp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals huboon stomp .

Origineel

Well, I'm a huboon baby I'm a cross between a human and an ape I'm all decked out I'm gonna hoot, I'm gonna root, I'm gonna rape People look at me and laugh and make fun of my face I laugh right back I don't want to be part of the human race I did it to myself Now somebody's gonna be sorry Well, I'm a huboon baby Gonna mess around with all you fools I'm all pumped up, gonna romp, bone and stomp I'm gonna rule I had the operation Nothing else left to do Well lookit here, I've been hurt Gonna hurt you Now, somebody's gonna be sorry Like all you wankers and you slime And you right-wing pinheads Who make screwing a big crime You titty-twisted up my life And pissed on all my dreams You made me hate myself Nowe on shoot me Set me free I did it to myself Now somebody's gonna be sorry Well, I'm a huboon baby I'll grow up to be the president I'm upside-in, I'm really tweaked I'm really freaked, I'm really bent Big town mommas better hurry Hide your little girls I'll jump their bones I'll sniff 'em out 'round the world

 

Vertaling

Nou, ik ben een nautische baby Ik ben een kruising tussen een mens en een aap Ik ben helemaal uitgedost Ik ga gillen, ik ga rooten, ik ga verkrachten Mensen kijken me aan en lachen en lachen mijn gezicht uit Ik lach meteen terug Ik wil geen deel uitmaken van de mensheid Ik heb het mezelf aangedaan Nu zal iemand er spijt van krijgen Nou, ik ben een nautische baby Ik ga met jullie gek doen Ik ben helemaal opgepompt, ga stoeien, botten en stampen Ik ga regeren Ik heb de operatie gehad Niets anders meer te doen Kijk eens hier, ik ben gekwetst Ik ga je pijn doen Iemand zal er spijt van krijgen Zoals al jullie wankers en jullie slijm En jij rechtse speldenkoppen Die van het schroeven een grote misdaad maken Je hebt mijn leven in de war gemaakt En boos op al mijn dromen Je hebt me mezelf laten haten Schiet me nou maar neer Bevrijd me Ik heb het mezelf aangedaan Nu zal iemand er spijt van krijgen Nou, ik ben een nautische baby Ik zal de president worden Ik ben ondersteboven, ik ben echt geknepen Ik ben echt bang, ik ben echt gebogen Mama's uit de grote stad kunnen maar beter opschieten Verberg je kleine meisjes Ik spring over hun botten Ik zal ze de wereld rondsnuffelen