Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: i can t get no satisfaction

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - i can t get no satisfaction ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t get no satisfaction? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t get no satisfaction .

Origineel

I can't get no satisfaction I can't get me no satisfaction And I try and I try and I try t-t-t-t-try try I can't get no I can't get me no When I'm riding in my car And a manes on the radio He's tellin' me more and more About some useless information Supposed to fire my imagination I can't get no uh no no no Hey hey hey that's what I say I can't get no satisfaction I can't get me no girly action When I'm watchin' my TV And a manes on to tell me How white my shirts could me But he can't be a man 'cause he does not smoke The same cigarettes as me And when I'm flying around the world And I'm doin' this and I'm tryin' do that And I'm trying to make some girl Tells me baby bettere back later next week Can't you see I'm on a losing streak

 

Vertaling

Ik kan geen voldoening krijgen Ik kan geen voldoening krijgen En ik probeer en ik probeer en ik probeer t-t-t-t-t-try probeer Ik kan geen nee krijgen Ik kan geen nee krijgen Als ik in mijn auto rijd En een manen op de radio Hij vertelt me ??steeds meer Over wat nutteloze informatie Zou mijn verbeeldingskracht moeten prikkelen Ik krijg geen nee, nee nee nee Hey hey hey dat is wat ik zeg Ik kan geen voldoening krijgen Ik krijg geen meisjesactie Als ik naar mijn tv kijk En een manen om me te vertellen Hoe wit konden mijn hemden zijn Maar hij kan geen man zijn omdat hij niet rookt Dezelfde sigaretten als ik En als ik de wereld rond vlieg En ik doe dit en ik probeer dat te doen En ik probeer een meisje te maken Vertelt me, schat, later volgende week beter Zie je niet dat ik aan het verliezen ben