Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: jerkin back n forth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - jerkin back n forth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jerkin back n forth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jerkin back n forth .

Origineel

I know I let you tell me what to do You were confident you know best Now things aren't working like you want them to Your confidence is what I detest You got me lookin' up high You got me searchin' down low You got me I know you know You got me jerkin' back 'n' forth You told me people like to suffer You told me that's the way it is You said that things were getting better You said I should expect all this You think it's funny But what I say is true The reason that I live like this Is all because of you There is a thought that keeps me thinking Like a stone inside my shoe It is a vision reoccurring A dirty window I can see you through

 

Vertaling

Ik weet dat ik je heb laten vertellen wat ik moet doen Je wist zeker dat je het het beste wist Nu werken de dingen niet zoals u wilt Je zelfvertrouwen is wat ik verafschuw Je laat me hoog kijken Je laat me diep zoeken Je hebt me, ik weet dat je het weet Je laat me heen en weer trekken Je vertelde me dat mensen graag lijden Je vertelde me dat het zo is Je zei dat het beter werd Je zei dat ik dit allemaal kon verwachten Je vindt het grappig Maar wat ik zeg is waar De reden dat ik zo leef Komt allemaal door jou Er is een gedachte die me aan het denken zet Als een steen in mijn schoen Het is een terugkerende visie Een vies raam waar ik je doorheen kan zien