Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: let s talk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - let s talk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let s talk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let s talk .

Origineel

I saw youing I called your name You couldn't hear me You walked on by Something's changed Everything's rearranged You didn't see me You didn't answer I was invisible to your cause I tried to tell you I was your friend You just kept walking Like it was the end Let's talk Tell me all about it Let's talk What could it hurt now? Let's talk Won't you tell me what is wrong, yeah? Let's talk We can work it out, somehow I saw youing You wore a wig I wanted to laugh But you looked so serious I say let's talk And you just walk How was I To approach you? You really left no room Run out in the crowd If you really want to, But why not try For something new?

 

Vertaling

Ik zag jou Ik heb je naam geroepen Je kon me niet horen Je liep door Er is iets veranderd Alles is opnieuw gerangschikt Je hebt me niet gezien Je antwoordde niet Ik was onzichtbaar voor jouw zaak Ik probeerde het je te vertellen Ik was je vriend Je liep gewoon door Alsof het het einde was Laten we praten Vertel me er alles over Laten we praten Wat kan het nu pijn doen? Laten we praten Wil je me niet vertellen wat er aan de hand is? Laten we praten We kunnen het op de een of andere manier oplossen Ik zag jou Je droeg een pruik Ik wilde lachen Maar je zag er zo serieus uit Ik zeg, laten we praten En je loopt gewoon Hoe was ik Om je te benaderen? Je hebt echt geen ruimte gelaten Ren weg in de menigte Als je het echt wilt, Maar waarom zou u het niet proberen? Voor iets nieuws?