Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: make me dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - make me dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me dance .

Origineel

If you got what they want Then you can tell them what to do Make them fall right in line Make them walk to the beat Show them how to move Change their clothes Let them know what to do If you do What they want You to do You can watch them [watch them] Copy you, copy you, copy you Make me dance, make me move Make me do the things I can't do on my own Make me move, if i do What they want [what they want] Me to do [me to do] You can watch them [watch them] Copy you [copy you], copy you [copy you] Make me dance, make me move Make me do the things I can't do on my own Make me move, if you do What they want [what they want] You to do [you to do] You can watch them [watch them] Copy you [copy you], copy you [copy you] If you got what they want Then you can tell them what to do Make them fall right in line

 

Vertaling

Als je hebt wat ze willen Dan kun je ze vertellen wat ze moeten doen Laat ze in de pas lopen Laat ze in de maat lopen Laat ze zien hoe ze moeten bewegen Hun kleren veranderen Laat ze weten wat ze moeten doen. Als jij doet Wat ze willen Dat jij doet Je kunt naar ze kijken [naar ze kijken] Kopieer jou, kopieer jou, kopieer jou Make me dance, make me move Make me do the things I can't do on my own Laat me bewegen, als ik dat doe Wat zij willen [wat zij willen] Me to do [mij doen] Je kunt naar ze kijken [naar ze kijken] Kopieer je [kopieer je], kopieer je [kopieer je] Make me dance, make me move Make me do the things I can't do on my own Make me move, if you do Wat ze willen [wat ze willen] You to do [wat jij moet doen] Je kunt naar ze kijken [naar ze kijken] Kopieer jou [kopieer jou], kopieer jou [kopieer jou] Als je hebt wat ze willen Dan kan je ze vertellen wat ze moeten doen Make them fall right in line