Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: mechanical man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - mechanical man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mechanical man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mechanical man .

Origineel

I'm a mechanical man 2 mechanical arms 2 mechanical legs I'm a 2+2=4 man Me feel swell We work well Me want what you want

 

Vertaling

Ik ben een mechanische man 2 mechanische armen 2 mechanische poten Ik ben een 2 + 2 = 4 man Ik voel me geweldig We werken goed Ik wil wat je wilt