Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: penetration in the centerfold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - penetration in the centerfold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van penetration in the centerfold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals penetration in the centerfold .

Origineel

It's middle of the month It's happening all over town You know it's got me reeling forward Got me falling to the ground There's a new mag on the market It's the best around All the guys are talking It's the best they ever found All the guys are talking 'Cause they all want some It's got me reaching in my pocket Got me forking over cash 'Cause there's something in the middle And it's giving me a rash Every single month it's the same old trash There's a girl in the middle With her finger in her gash There's a boy there in the middle With a reamer up her ass Penetration It's middle of the month It's happening all over town You know it's got me reeling forward Got me falling to the ground Its got me reaching in my pocket Got me forking over cash 'Cause there's something in the middle And it's giving me a rash There's a girl in the middle With her finger in her gash Penetration Penetration in the centerfold Penetration, penetration Penetration in the centerfold (Penetration in the centerfold)

 

Vertaling

Het is midden in de maand Het gebeurt overal in de stad Je weet dat ik daardoor vooruit kom Laat me op de grond vallen Er is een nieuw magazijn op de markt Het is de beste die er is Alle jongens praten Het is het beste dat ze ooit hebben gevonden Alle jongens praten Omdat ze allemaal wat willen Ik reik in mijn zak Ik heb geld verdacht Omdat er iets in het midden zit En het geeft me uitslag Elke maand is het dezelfde oude prullenbak Er zit een meisje in het midden Met haar vinger in haar snee Er zit een jongen in het midden Met een ruimer in haar reet Penetratie Het is midden in de maand Het gebeurt overal in de stad Je weet dat ik daardoor vooruit kom Laat me op de grond vallen Het reikte me in mijn zak Ik heb geld verdacht Omdat er iets in het midden zit En het geeft me uitslag Er zit een meisje in het midden Met haar vinger in haar snee Penetratie Penetratie in de middenvouw Penetratie, penetratie Penetratie in de middenvouw (Penetratie in de middenvouw)