Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: sumthin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - sumthin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sumthin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sumthin’ .

Origineel

Green means "time to go" Go, move over, bro You're moving way too slow Maybe you should know I'm the leader of the western world The big decider in the neighborhood I'm floating hope on an ocean of need I'm Santa Claus, so look under your tree I got something for everybody Something for everybody Alright Red says "time to stop" Stop the giving up Run, now ditch the walk Next, get back on top I'm here to fix it so it runs like new But the bankers tell me "no can do" I'm facing problems way beyond control I'm talking smooth but I'm deep in the hole Now, tell me what I say Sounds like a line Trust me, every word is true Just don't ask me why I got something for everybody Something for everybody Something for everybody Something for everybody Alright Psycho pundits keep on fanning the fire Spin the story then they call me a liar Telling me how I should do my job Dropping crumbs for the angry mob Al-Quaeda and the Taliban Fundamentally way out of hand I keep trying to turn it all around But the New World Order wants to take me down They got something for everybody Something for everybody Something for everybody Something for everybody Alright Something for everybody Something

 

Vertaling

Groen betekent "tijd om te gaan" Ga, schuif op, bro. Je gaat veel te langzaam. Misschien moet je weten... Ik ben de leider van de westerse wereld. De grote beslisser in de buurt Ik drijf hoop op een oceaan van nood Ik ben de kerstman, dus kijk onder je boom Ik heb iets voor iedereen Iets voor iedereen Oké Rood zegt "tijd om te stoppen" Stop het opgeven Run, now dump the walk Volgende, ga er weer bovenop. Ik ben hier om het te repareren zodat het weer als nieuw loopt. Maar de bankiers zeggen dat ik niets kan doen. Ik heb problemen die ik niet onder controle heb. Ik praat gladjes maar ik zit diep in de put Nou, vertel me wat ik zeg Klinkt als een zin Vertrouw me, elk woord is waar Vraag me alleen niet waarom Ik heb iets voor iedereen Iets voor iedereen Iets voor iedereen Iets voor iedereen Oké Psycho pundits blijven het vuur aanwakkeren Ze draaien het verhaal en dan noemen ze mij een leugenaar. Vertellen me hoe ik mijn werk moet doen Kruimels laten vallen voor de boze menigte. Al-Quaeda en de Taliban. Fundamenteel veel te ver gegaan. Ik blijf proberen het allemaal om te draaien Maar de Nieuwe Wereld Orde wil me neerhalen Ze hebben iets voor iedereen Iets voor iedereen. Iets voor iedereen. Iets voor iedereen Alright Voor elk wat wils Iets