Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: too much paranoias

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - too much paranoias ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too much paranoias? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too much paranoias .

Origineel

Think I got your dial tone Think I got billy baxter's bone Think I got a bubble-sac Think I got a big mac attack Hold the pickles hold the lettuce Special orders don't upset us All we ask is that you let us Serve it your way Too much paranoia's My momma's afraid to tell me The things she's afraid of I been dipped in double meaning I been stuck with static cling Think I got a rupto-pac Think I got a big mac attack

 

Vertaling

Ik denk dat ik je kiestoon heb Ik denk dat ik het bot van Billy Baxter heb Ik denk dat ik een bubbelzak heb Ik denk dat ik een grote mac-aanval heb gekregen Houd de augurken vast, houd de sla vast Speciale bestellingen maken ons niet van streek Het enige wat we vragen is dat je het ons laat doen Serveer het op jouw manier Te veel paranoia's Mijn moeder durft het me niet te vertellen De dingen waar ze bang voor is Ik ben ondergedompeld in dubbele betekenis Ik zat vast met statisch vasthouden Ik denk dat ik een rupto-pac heb Ik denk dat ik een grote mac-aanval heb gekregen