Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: u got me bugged booji boy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - u got me bugged booji boy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u got me bugged booji boy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u got me bugged booji boy .

Origineel

Since you came around Wigglin' under my skin I've been lost in the lost 'n found Feeling like a helpless pin You got me bug bug bug bug bugged Girl I don't know what to do You got me bug bug bug bug bugged You fluttered on down As graceful as can be Then you stuck in the needle And sucked my blood It was the loveage that came over me You got me bug bug bug bug bugged I don't know what to do You got me bug bug bug bug bugged I'm always bugged over you Now I'm hopelessly entangled In the web of love you dangled Helpless like a worm watch me twist and squirm Your love has left me strangled You got me bug bug bug bug bugged Girl, I don't know what to do You got me bug bug bug bug bugged Girl, I'm all bugged out over you You got me bug bug bug bug Now I'm hopelessly entangled In the web of love you dangled Should have trusted sick fear Now you stepped out on my tail Your love has left me strangled You got me bug bug bug bug

 

Vertaling

Sinds je bent gekomen Wigglin 'onder mijn huid Ik ben verdwaald in de gevonden voorwerpen Gevoel als een hulpeloze pin Je hebt me bug bug bug bug bugged Meisje, ik weet niet wat ik moet doen Je hebt me bug bug bug bug bugged Je fladderde naar beneden Zo sierlijk als maar kan zijn Vervolgens bleef je in de naald steken En zoog mijn bloed Het was de liefdesgeschiedenis die me overkwam Je hebt me bug bug bug bug bugged Ik weet niet wat ik moet doen Je hebt me bug bug bug bug bugged Ik word altijd lastig gevallen over jou Nu ben ik hopeloos verstrikt In het web van liefde bengelde je Hulpeloos als een worm kijk hoe ik draai en kronkel Je liefde heeft me gewurgd Je hebt me bug bug bug bug bugged Meisje, ik weet niet wat ik moet doen Je hebt me bug bug bug bug bugged Meisje, ik ben helemaal overstuur over je Je hebt me bug bug bug bug Nu ben ik hopeloos verstrikt In het web van liefde bengelde je Had moeten vertrouwen op zieke angst Nu stapte je op mijn staart Je liefde heeft me gewurgd Je hebt me bug bug bug bug