Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devo Songtekst: what i must do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devo - what i must do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what i must do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what i must do .

Origineel

I used to plan and plot And try to live correct Lately I do a lot Of things that don't make sense Now I must do what I must Now why do you think that a man Jumps out of the frying pan Into the fire when he can Find a way not to get burned? I must do what I must do And I do though I know better I must do what I must do (Even though he's gonna get it) Below the sky above Beyond what's good and true Some thing as loud as love Calls out I can't refuse

 

Vertaling

Ik plantte en plotte En probeer correct te leven Ik doe de laatste tijd veel Over dingen die nergens op slaan Nu moet ik doen wat ik moet doen Waarom denk je dat dat een man is? Springt uit de koekenpan In het vuur als hij kan Een manier vinden om niet verbrand te worden? Ik moet doen wat ik moet doen En ik doe, hoewel ik beter weet Ik moet doen wat ik moet doen (Ook al krijgt hij het) Onder de lucht erboven Voorbij wat goed en waar is Iets zo luid als liefde Roept dat ik niet kan weigeren