Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: devyn rose Songtekst: dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: devyn rose - dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van devyn rose! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van devyn rose en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dream .

Origineel

As I slowly close my eyes And drift away to sleep Memories cross my mind And I begin to dream Happy, we both are With each others company I have nothing to lose Your always there for me But then I wake up And realize it was all a dream How could I forget We are now enemies Hook Dream It was all a dream Stargaze A Figment Of my imagination Dream Of what could it be What I want it to be What would it be It was all a dream Dream It was all a dream You know the right things to say Youre the reason I am where I am today The love you have for me Is genuine and not a phase You taught me to believe Rather than run away My best friend, my other half, my sense of securitay But then I wake up And realize it was all a dream How could I forget We are now enemies Hook I Dont wanna wake up But I gotta face reality It was all a dream

 

Vertaling

Terwijl ik langzaam mijn ogen sluit En wegdrijf om te slapen komen herinneringen door mijn hoofd En ik begin te dromen Gelukkig, zijn we allebei Met elkaars gezelschap Ik heb niets te verliezen Je bent er altijd voor me Maar dan word ik wakker En realiseer me dat het allemaal een droom was Hoe kon ik vergeten We zijn nu vijanden Haak Droom Het was allemaal een droom Stargaze Een verzinsel van mijn verbeelding Droom Over wat het zou kunnen zijn Wat ik wil dat het is Wat zou het zijn Het was allemaal een droom Droom Het was allemaal een droom Jij weet de juiste dingen te zeggen Jij bent de reden dat ik ben waar ik nu ben De liefde die je voor me hebt Is echt en geen fase Je hebt me geleerd te geloven In plaats van weg te lopen Mijn beste vriend, mijn andere helft, mijn gevoel van veiligheid Maar dan word ik wakker en realiseer me dat het allemaal een droom was Hoe kon ik vergeten We zijn nu vijanden Hook Ik wil niet wakker worden Maar ik moet de realiteit onder ogen zien Het was allemaal een droom