Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dewolff Songtekst: leather god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dewolff - leather god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leather god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dewolff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dewolff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leather god .

Origineel

She says its love When she, pass me like a ghoul She puts her soul into it all I believe she is a leather god God is in this guy When I close my eyes I gotta run but I don't wanna move I believe she is a leather god She takes my mind Creature of the night Bright light I gotta look away I believe she is a leather god Well I know a place in town All the people look up and say The lowest side of the heart But I gotta get there some day Sweet lonely dreams When she appears Shimmers like bells in my mind I believe she is a leather god Black cellar love Black coffee mug When she puts her soul into it all I believe she is a leather god I believe she is a leather god I believe she is a leather god I believe she is a leather god

 

Vertaling

Ze zegt dat het liefde is When she, pass me like a ghoul Ze legt haar ziel in alles Ik geloof dat ze een leren god is God zit in deze kerel When I close my eyes Ik moet rennen maar ik wil niet bewegen Ik geloof dat ze een ledergod is She takes my mind Schepsel van de nacht Fel licht, ik moet wegkijken Ik geloof dat ze een ledergod is Nou, ik ken een plek in de stad. Alle mensen kijken omhoog en zeggen De laagste kant van het hart Maar ik moet er op een dag komen Zoete eenzame dromen When she appears Shimmers like bells in my mind Ik geloof dat ze een leren god is Black cellar love Zwarte koffiemok Als ze haar ziel in alles legt Ik geloof dat ze een ledergod is Ik geloof dat ze een ledergod is Ik geloof dat ze een leren god is Ik geloof dat ze een leren god is