Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dexter gordon Songtekst: like someone in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dexter gordon - like someone in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like someone in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dexter gordon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dexter gordon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like someone in love .

Origineel

Lately, I find myself out gazing at stars, Hearing guitars like someone in love. Sometimes the things I do astound me, Mostly whenever you're around me. Lately I seem to walk as though I had wings, Bump into things like someone in love. Each time I look at you, I'm limp as a glove, And feeling like someone in love.

 

Vertaling

De laatste tijd zie ik mezelf naar de sterren staren, naar gitaren luisterend als iemand die verliefd is. Soms verbazen de dingen die ik doe me, Meestal als jij bij me bent. De laatste tijd lijk ik te lopen alsof ik vleugels heb, tegen dingen aanlopen als een verliefd iemand. Elke keer als ik naar je kijk, ben ik zo slap als een handschoen, En voel me als iemand die verliefd is.