Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dht Songtekst: depressed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dht - depressed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van depressed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dht! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dht en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals depressed .

Origineel

I wander through the world No meaning in my life My mind is driving me insane The hurt I've kept all years So much want it to end Don't want to live with this pain I cannot follow through As a downward sees a joy Provide my mind with a cure As I need to get my high To choose to help me fly Is a cost of my sorrow and my pain Oh god please let me go Let me leave the misery I'm so tired in my head Can't keep on living like this Cause I have no life you see I shall end my own misery Oh god please let me go Let me leave the misery I'm so tired in my head Can't keep on living like this Cause I have no life you see I shall end my own misery

 

Vertaling

Ik dwaal door de wereld Geen betekenis in mijn leven Mijn geest maakt me gek De pijn die ik alle jaren heb vastgehouden Ik wil zo graag dat het eindigt Ik wil niet leven met deze pijn Ik kan niet doorgaan Zoals een neerwaartse vreugde ziet Geef mijn geest een remedie Omdat ik mijn high moet krijgen Om ervoor te kiezen om me te helpen vliegen Is een kost van mijn verdriet en mijn pijn Oh god laat me alsjeblieft gaan Laat me de ellende verlaten Ik ben zo moe in mijn hoofd Ik kan zo niet blijven leven Omdat ik geen leven heb, zie je Ik zal mijn eigen ellende beëindigen Oh god laat me alsjeblieft gaan Laat me de ellende verlaten Ik ben zo moe in mijn hoofd Ik kan zo niet blijven leven Omdat ik geen leven heb, zie je Ik zal mijn eigen ellende beëindigen