Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: di paullo e paulino Songtekst: homem de rocha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: di paullo e paulino - homem de rocha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van homem de rocha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van di paullo e paulino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van di paullo e paulino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals homem de rocha .

Origineel

Soluços profundos revelam a minha alma. Você rouxinol de minha vida. É que me faz chorar. Você beija-flor dos meus sonhos, toda primavera. Hoje quem dera ser uma ave para te buscar. Você é meu sonho bonito, sonho colorido. Você, dom divino que ao céus, preciso clamar. Deus, este amor é a minha vida. Eu pedi tempo ao tempo. Pra sozinho caminhar. Deus, hoje sei que nada sou. Me devolva este amor. Ou me faça um homem de rocha

 

Vertaling

Diepe snikken openbaren mijn ziel. Jij nachtegaal van mijn leven Je maakt me aan het huilen. Jij kolibrie van mijn dromen, elke lente. Vandaag wou ik dat ik een vogel was om je te vangen. Jij bent mijn mooie droom, mijn kleurrijke droom Jij, goddelijk geschenk dat ik moet uitroepen naar de hemel. God, deze liefde is mijn leven Ik vroeg tijd voor tijd Om alleen te lopen. God, vandaag weet ik dat ik niets ben. Geef me deze liefde terug Of maak van mij een man van steen