Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: di paullo e paulino Songtekst: lambada do amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: di paullo e paulino - lambada do amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lambada do amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van di paullo e paulino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van di paullo e paulino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lambada do amor .

Origineel

Eu lhe entreguei o meu amor. Meu carinho, minha vida, meu viver, amei (2x). Fiz de tudo pra dar certo, eu sempre joguei aberto. ,todo clica com você voltou menina deixe de lero. voltar atrás eu não quero pois levei uma forte lambada. no amor.. Eu lhe entreguei o meu amor. Meu carinho, minha vida, meu viver, amei (2x). Fiz de tudo pra dar certo, eu sempre joguei aberto. ,todo clica com você voltou menina deixe de lero. voltar atrás eu não quero pois levei uma forte lambada. no amor.. Eu lhe entreguei o meu amor. Meu carinho, minha vida, meu viver, amei (2x)

 

Vertaling

Ik heb je mijn liefde gegeven. Mijn genegenheid, mijn leven, mijn leven, ik hield (2x). Ik deed alles om het goed te maken, ik speelde het altijd open. Ik wil niet terug, ik ben hard geraakt in de liefde. Ik heb je mijn liefde gegeven. Mijn liefde, mijn leven, mijn leven, ik hield (2x). Ik deed alles om het goed te maken, ik speelde het altijd open. Ik wil niet terug, ik ben hard geraakt, in de liefde. Ik heb je mijn liefde gegeven. Mijn liefde, mijn leven, mijn leven, ik hield van (2x)