Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: di paullo e paulino Songtekst: se você não voltar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: di paullo e paulino - se você não voltar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se você não voltar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van di paullo e paulino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van di paullo e paulino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se você não voltar .

Origineel

Pois o mel na minha boca. E depois roubou meu sono. Me deixando aqui sem jeito. Com esta dor no peito. Coração tristonho. Na minha pele tem seu cheiro. Meu desejo é ti amar. Não faz assim paixão morro de solidão. Se você não voltar. Deixou saudade em mim. Levou meu sonho bom. Teu vulto eu vi sumir na estrada. Fugiu das minhas mãos. Deixou saudades em mim. Levou meu sonho bom. Seu vulto eu vi sumi. Na estrada fugiu das minhas mãos

 

Vertaling

Voor de honing in mijn mond. En stal toen mijn slaap. Mij hier achterlatend met geen mogelijkheid. Met die pijn in mijn borst. Droevig hart. Mijn huid ruikt naar jou. Mijn verlangen is om van je te houden. No faz assim paixão morro de solidão. Als je niet terugkomt. Ik zal je missen. Je nam mijn goede droom weg. Ik zag je verdwijnen op de weg. Ontsnap uit mijn handen. Ik zal je missen. Het nam mijn goede droom weg. Ik zag je gezicht verdwijnen. Op de weg liep hij uit mijn handen