Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: di paullo e paulino Songtekst: só mais uma vez (com gilberto e gilmar)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: di paullo e paulino - só mais uma vez (com gilberto e gilmar) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só mais uma vez (com gilberto e gilmar)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van di paullo e paulino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van di paullo e paulino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só mais uma vez (com gilberto e gilmar) .

Origineel

É fui mais um na sua vida. Pra você não importa como estou. Como uma bala em minha vida passou. Mas deixou a marca de uma grande dor. Você foi o caminho a luz. Um inferno veneno a cruz. Um amor que perdi sem querer. Me deixando só saudade. No meu peito ainda invade. A vontade de ter você. Só mais uma vez. é vou vivendo por viver. tudo tudo que tenho não vale você. Procuro a forma ideal pra livrar-me deste mal. Mas nada nada me faz te esquecer

 

Vertaling

Ik was gewoon een ander in je leven. Voor jou maakt het niet uit hoe ik ben. Als een kogel in mijn leven voorbij. Maar het liet de sporen na van een grote pijn. Jij was de weg naar het licht. Een vergif hel het kruis. Een liefde die ik verloor zonder het te willen. Ik heb alleen nostalgie. In mijn borst nog steeds binnenvalt. Het verlangen om jou te hebben. Nog één keer. Ik leef om te leven. Alles wat ik heb is jou niet waard. Ik zoek naar de ideale manier om van dit kwaad af te komen. Maar niets doet me jou vergeten