Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dia frampton Songtekst: the broken ones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dia frampton - the broken ones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the broken ones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dia frampton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dia frampton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the broken ones .

Origineel

I know they've hurt you bad. Wide, the scars you have. Baby let me straighten out your broken bones, All you faults to me make you more beautiful. I can't help it, I love the broken ones, The ones who, Need the most patching up. The ones who've, Never been loved, Never been loved, Never been loved. And O maybe I see a part of me in them. The missing piece always trying to fit in. The shattered heart, Hungry for a home. No you're not alone, I love the broken ones. You don't have to drive, With your headlights off. It's a pocketknife, Not a gift from god. Don't you learn of love from the love they kept. I will be your anchor slowly, Step by step. I can't help it, I love the broken ones, The ones who, Need the most patching up. The ones who've, Never been loved, Never been loved, Never been loved. And O maybe I see a part of me in them. The missing piece always trying to fit in. The shattered heart, Hungry for a home. No you're not alone, I love the broken ones. Maybe we can rip off the bandage. Maybe you will see it for what it is. Maybe we can burn this building, Holding you in. I can't help it, I love the broken ones, The ones who, Need the most patching up. The ones who've, Never been loved, Never been loved, Never been loved. And O maybe I see a part of me in them. The missing piece always trying to fit in. The shattered heart, Hungry for a home. No you're not alone, I love the broken ones. I love the broken ones. I love the broken ones. I love the broken ones.

 

Vertaling

Ik weet dat ze je veel pijn hebben gedaan. Wijd, de littekens die je hebt. Baby laat me je gebroken botten rechtzetten, Al je gebreken aan mij maken je mooier. Ik kan het niet helpen, Ik hou van de gebrokenen, Degene die, het meest opgelapt moeten worden. Degenen van wie, nooit geliefd zijn geweest, Nooit geliefd zijn geweest, Nooit geliefd zijn geweest. En misschien zie ik een deel van mij in hen. Het ontbrekende stukje dat zich altijd probeert aan te passen. Het gebroken hart, Hongerig naar een thuis. Nee, je bent niet alleen, Ik hou van de gebrokenen. Je hoeft niet te rijden, Met je koplampen uit. Het is een zakmes, Niet een geschenk van God. Leer je niet van de liefde van de liefde die ze bewaarden. Ik zal langzaam je anker zijn, Stap voor stap. Ik kan het niet helpen, Ik hou van de gebrokenen, Degenen die, het meest opgelapt moeten worden. Degenen van wie, nooit geliefd zijn geweest, Nooit geliefd zijn geweest, Nooit geliefd zijn geweest. En misschien zie ik een deel van mij in hen. Het ontbrekende stukje dat zich altijd probeert aan te passen. Het gebroken hart, Hongerig naar een thuis. Nee, je bent niet alleen, Ik hou van de gebrokenen. Misschien kunnen we het verband eraf rukken. Misschien zie je het dan voor wat het is. Misschien kunnen we dit gebouw verbranden, dat je vasthoudt. Ik kan het niet helpen, Ik hou van de gebrokenen, Degene die, het meest opgelapt moeten worden. Degenen van wie, nooit geliefd zijn geweest, Nooit geliefd zijn geweest, Nooit geliefd zijn geweest. En misschien zie ik een deel van mij in hen. Het ontbrekende stukje dat zich altijd probeert aan te passen. Het gebroken hart, Hongerig naar een thuis. Nee, je bent niet alleen, Ik hou van de gebrokenen. Ik hou van de gebrokenen. Ik hou van de gebrokenen. Ik hou van de gebrokenen.