Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana degarmo Songtekst: the difference in me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana degarmo - the difference in me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the difference in me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana degarmo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana degarmo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the difference in me .

Origineel

Within these empty walls, I've been talking to myself again You don't hear a word Why bother to explain it when You say that I should try But I feel that I'm half alive And the rest of me is somewhere else I wish the world would just spin faster Get to my happy ever after. You're looking at me, You're waiting to see the difference, The difference in me. And you keep telling me to grow up, But why should I, it's never good enough How could I be when you never see the difference, The difference in me. I don't wanta fight Don't care whose right or wrong anymore. I'm sick of all this pain Can it be the way it was before When I always made you smile Seems it's been a while Cause now you're always out of reach I wish the world would just spin faster Get to my happy ever after. You're looking at me, You're waiting to see the difference, The difference in me. And you keep telling me to grow up, But why should I, it's never good enough How could I be when you never see the difference, The difference in me. (L: the difference, R: the difference in me) You say that I should try But I feel that I'm half alive And the best of me is somewhere else I wish the world would just spin faster Get to my happy ever after. You're looking at me, You're waiting to see the difference, The difference in me. And you keep telling me to grow up, But why should I, it's never good enough How could I be when you never see the difference, The difference in me. I changed my hair And I doing my clothes And you say that you see but you don't notice the difference, The difference, the difference in me. I am the same as I was before. I'm not afraid to walk right out that door. See the difference, the difference in me.

 

Vertaling

Binnen deze lege muren, heb ik weer tegen mezelf gepraat Je hoort geen woord Waarom de moeite nemen om het uit te leggen als Je zegt dat ik het moet proberen Maar ik voel dat ik half leef En de rest van mij is ergens anders Ik wou dat de wereld sneller draaide Naar mijn lang en gelukkig. Je kijkt naar me, Je wacht om het verschil te zien, Het verschil in mij. En je blijft maar zeggen dat ik volwassen moet worden, Maar waarom zou ik, het is nooit goed genoeg Hoe kan ik dat zijn als je nooit het verschil ziet, Het verschil in mij. Ik wil niet vechten Kan me niet meer schelen wiens goed of fout het is. Ik ben ziek van al deze pijn Kan het zijn zoals het vroeger was Toen ik je altijd liet lachen Het lijkt erop dat het al een tijdje geleden is Cause now you're always out of reach I wish the world would just spin faster Naar mijn lang en gelukkig. Je kijkt naar me, Je wacht om het verschil te zien, Het verschil in mij. En je blijft maar zeggen dat ik volwassen moet worden, Maar waarom zou ik, het is nooit goed genoeg Hoe kan ik dat zijn als je nooit het verschil ziet, Het verschil in mij. (L: het verschil, R: het verschil in mij) Je zegt dat ik het moet proberen Maar ik voel dat ik maar half leef En het beste van mij is ergens anders Ik wou dat de wereld sneller draaide Naar mijn lang en gelukkig. Je kijkt naar me, Je wacht om het verschil te zien, Het verschil in mij. En je blijft maar zeggen dat ik volwassen moet worden, Maar waarom zou ik, het is nooit goed genoeg Hoe kan ik dat zijn als je nooit het verschil ziet, Het verschil in mij. Ik heb mijn haar veranderd En ik doe mijn kleren En jij zegt dat je het ziet maar je merkt het verschil niet op, Het verschil, het verschil in mij. Ik ben dezelfde als ik eerder was. Ik ben niet bang om door die deur te lopen. Zie het verschil, het verschil in mij.