Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana king Songtekst: make my body hot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana king - make my body hot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make my body hot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make my body hot .

Origineel

So many things I'm imagining Even though nothing's happening yet You take me places I've never been Without even touching me The way you move your body babe Sends a tingling sensation Oh my body's so tempted But I don't want to let you in [Chorus] I like what you doing to me but It's just a little bit too much for now I'm telling you you better stop Or else you're gonna make my body hot Boy, you think me want to give it up I think of you inside my love and I Think I gotta loosen up Or, boy, you're gonna make my body hot All the same something in me Help me set my feelings free Got me feeling so Iri Oh, free and Iri Still I might make a mistake I don't want my poor heart to break Then again, it might be too late For me to get away [Chorus] Is it emotional Why I'm wanting you so much Is it physical Why I'm hungry for your touch Is it sexual Boy I'm curious about that I really need to know How you make my body so hot [Chorus] Tingling Sensation What a temptation Oh the way you move de body What a boy, sexy Tingling Sensation, yes What a temptation, yes The way you move de body Tem, tem, tem, temptation, yes De way you move de body You mesmerize me De way you move de body Tantalizing Sexy body, sexy body Mesmerize me What a temptation And disavertion You make my body hot Sweet Jamaican Ending: Give it to you Me ah go give it to you Ya know seh me love you fe true Loosen up You know me ah go loosen up

 

Vertaling

Zoveel dingen die ik me inbeeld Ook al gebeurt er nog niets Je neemt me mee naar plaatsen waar ik nog nooit geweest ben Zonder me zelfs aan te raken De manier waarop je je lichaam beweegt, schat Geeft een tintelende sensatie Oh mijn lichaam is zo verleidelijk But I don't want to let you in [refrein] I like what you doing to me but Het is gewoon een beetje te veel voor nu Ik zeg je dat je beter kunt stoppen Of anders maak je mijn lichaam heet Boy, you think me want to give it up Ik denk aan jou in mijn liefde en ik Think I gotta loosen up Of, jongen, je gaat mijn lichaam heet maken Allemaal hetzelfde iets in mij Help me mijn gevoelens te bevrijden Got me feeling so Iri Oh, vrij en Iri Toch kan ik een fout maken Ik wil niet dat mijn arme hart breekt Dan weer, kan het te laat zijn voor mij om weg te komen [refrein] Is het emotioneel Waarom ik je zo graag wil Is het fysiek Waarom ik hongerig ben naar jouw aanraking Is het seksueel Jongen, daar ben ik nieuwsgierig naar Ik moet echt weten Hoe je mijn lichaam zo heet maakt [refrein] Tintelende sensatie Wat een verleiding Oh de manier waarop je je lichaam beweegt Wat een jongen, sexy Tintelende sensatie, ja Wat een verleiding, ja De manier waarop je het lichaam beweegt Tem, tem, tem, verleiding, ja De manier waarop je je lichaam beweegt Je betovert me De manier waarop je je lichaam beweegt Verleidelijk Sexy lichaam, sexy lichaam Betover me Wat een verleiding And disavertion Je maakt mijn lichaam heet Sweet Jamaican Ending: Geef het aan jou Me ah go give it to you Ya know seh me love you fe true Ontspan je You know me ah go loosen up