Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana king Songtekst: shy guy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana king - shy guy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shy guy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shy guy .

Origineel

I don't want no fly guy I just want a shy guy That's what I want yeah You know what I want yeah Oh Lord have mercy mercy mercy Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Watch dem just a Follow me follow me follow me Everywhere me go di man dem a rush me Yes a whole eep a pretty boy wah fi love me A me dem love, yes a me dem love True them know me sweet and me sexy Everywhere me go me say me ever ready A me dem love, yes a me dem love But I don't want somebody Who's loving everybody I need a shy guy He's the kinda guy, who'll only be mine Oh Lord have mercy mercy mercy Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Watch dem just a Follow me follow me follow me Have mercy mercy mercy But none a dem no move me move me move me Shy guy a weh me wanty wanty wanty Only him can make me irie irie irie Roughneck man me no want none a dem Beat up me body lick off me head top Me no want none a dat Me no want none a dat Big things a gwaan fi all di shy man dem Wat to be my love and wat to be my friend Till the very end, till the very end But I don't want somebody Who's loving everybody I need a shy guy, he's the kinda guy Who'll only be mine Oh Lord have mercy mercy mercy Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Watch dem just a Follow me follow me follow me Have mercy mercy mercy But none a dem no move me move me move me Shy guy a weh me wanty wanty wanty Only him can make me irie irie irie Have mercy mercy mercy Mercy mercy come on Shy man me wanna hear you, Roll up your one in the air make me ice you If ya nah one of them me nah wan see you This one dedicated to all the shy man crew Shy man me wanna hear you, Roll up your one in the air make me ice you If ya nah one of them me nah wan see you This one dedicated to all the shy man crew 'Cause I don't want somebody Who's loving everybody I need a shy guy He's the kinda guy, who'll only be mine Oh Lord have mercy mercy mercy Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Watch dem just a Follow me follow me follow me Have mercy mercy mercy But none a dem no move me move me move me Shy guy a weh me wanty wanty wanty He can make me irie irie irie Have mercy mercy mercy Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Watch dem just a Follow me follow me follow me Have mercy mercy mercy But none a dem no move me move me move me Shy guy a weh me wanty wanty wanty He can make me irie irie irie Shy guy, shy guy, shy guy

 

Vertaling

Ik wil geen vliegman. Ik wil gewoon een verlegen jongen Dat is wat ik wil ja Je weet wat ik wil ja Oh Heer heb genade genade genade Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Let dem just a Volg mij, volg mij, volg mij Overal waar ik ga, haasten de mannen me. Ja, een hele mooie jongen die van me houdt Ze houden van me, ja ze houden van me Ze weten dat ik lief en sexy ben Overal waar ik ga zeg ik dat ik er altijd klaar voor ben Een ik die liefheeft, ja een ik die liefheeft Maar ik wil niet iemand die van iedereen houdt I need a shy guy Hij is het soort jongen, die alleen van mij zal zijn Oh Heer, heb genade, heb genade Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Let dem just a Volg mij, volg mij, volg mij Heb genade, genade, genade Maar geen van hen beweegt me, beweeg me, beweeg me Shy guy a weh me wanty wanty wanty Alleen hij kan me irie irie irie maken Roughneck man ik wil geen van hen Hij slaat mijn lichaam in elkaar en likt mijn hoofd eraf Ik wil dat niet Ik wil dat niet Grote dingen wil ik voor alle verlegen mannen. Wat zal mijn liefde zijn en wat zal mijn vriend zijn Tot het bittere eind, tot het bittere eind Maar ik wil niet iemand Who's loving everybody Ik heb een verlegen man nodig, hij is het soort man Who'll only be mine Oh Heer, heb genade, genade, genade Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Let dem just a Volg mij, volg mij, volg mij Heb genade, genade, genade Maar geen van hen beweegt me, beweeg me, beweeg me Shy guy a weh me wanty wanty wanty Alleen hij kan me irie irie irie maken Heb medelijden heb medelijden heb medelijden Mercy mercy come on Shy man me wanna hear you, Roll up your one in the air make me ice you If ya nah one of them me nah want see you Deze is opgedragen aan de verlegen man crew Shy man me wanna hear you, Roll up your one in the air make me ice you If ya nah one of them me nah wan see you This one dedicated to all the shy man crew 'Cause I don't want somebody Who's loving everybody I need a shy guy Hij is het soort man, die alleen van mij zal zijn Oh Heer, heb genade, genade, genade Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Let dem just a Volg mij, volg mij, volg mij Heb genade, genade, genade Maar geen van hen beweegt me, beweeg me, beweeg me Shy guy a weh me wanty wanty wanty Hij kan me irie irie irie maken Heb medelijden, heb medelijden, heb medelijden Di man dem in a di party party party Di whole a dem sexy sexy sexy Let dem just a Volg mij, volg mij, volg mij Heb medelijden, heb medelijden, heb medelijden Maar geen van hen beweegt me, beweeg me, beweeg me Shy guy a weh me wanty wanty wanty Hij kan me irie irie irie maken Verlegen jongen, verlegen jongen, verlegen jongen