Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana krall Songtekst: how insensitive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana krall - how insensitive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how insensitive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana krall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana krall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how insensitive .

Origineel

How insensitive I must have seemed When he told me that he loved me How unmoved and cold I must have seemed When he told me so sincerely Why he must have asked Did I just turn and stare in icy silence What was I to say? What can you say When a love affair is over? Now he's gone away And I'm alone With a memory of his last look Vague and drawn and sad I see it still All the heartbreak in his last look How he must have asked, Did I just turn and stare in icy silence What was I to say? What can you say When a love affair is over?

 

Vertaling

Hoe ongevoelig Ik moet hebben geleken Toen hij me vertelde dat hij van me hield Hoe onbewogen en koud moet ik hebben geleken Toen hij me zo oprecht vertelde Waarom moet hij gevraagd hebben Draaide ik me om en staarde in ijzige stilte Wat moest ik zeggen? Wat kun je zeggen Als een liefdesrelatie voorbij is? Nu is hij weggegaan En ik ben alleen Met een herinnering aan zijn laatste blik Vaag en getekend en verdrietig Ik zie het nog voor me Al het hartzeer in zijn laatste blik Hoe hij gevraagd moet hebben, Draaide ik me om en staarde in ijzige stilte Wat moest ik zeggen? Wat kun je zeggen Als een liefdesrelatie voorbij is?