Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diana krall Songtekst: peel me a grape

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diana krall - peel me a grape ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van peel me a grape? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diana krall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diana krall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals peel me a grape .

Origineel

Peel me a grape Crush me some ice Skin me a peach Save the fuzz for my pillow Start me a smoke Talk to me nice You gotta wine me And dine me Don't try and train me Chow mein me Best way to serve me Hors d'oeuvre me I'm getting hungry Peel me a grape Pop me a cork French me a fry Crack me a nut Bring a bowl fulla bonbons Chill me some wine Keep standing by Just entertain me Champagne me Best way to cheer me Cashmere me Best way to smell me Chanel me I'm getting hungry Peel me a grape Here's how to be an agreeable chap Love me and leave me in luxury's lap Hop when I holler Skip when I snap When I say `do it' Jump to it Send out for Scotch Call me a cab Cut me a rose Make my tea with the petals Just hang around Pick up the tab Never outthink me Just mink me Polar bear rug me Don't bug me New Thunderbird me You heard me I'm getting hungry Peel me a grape

 

Vertaling

Pel me een druif Verpletter me wat ijs Ontvel me een perzik Bewaar de pluisjes voor mijn kussen Rook een sigaret voor me Praat aardig tegen me Je moet me wijn geven En dineer me Probeer me niet te trainen Chow mein me De beste manier om me te bedienen Hors d'oeuvre me Ik krijg honger Schil me een druif Laat een kurk op me vallen Geef me een frietje Kraak een noot voor me Breng een schaal vol bonbons Koel wat wijn voor me Blijf klaar staan Vermaak me maar Champagne me Beste manier om me op te vrolijken Kasjmier mij Beste manier om me te ruiken Chanel mij Ik krijg honger Schil me een druif Hier is hoe je een aangename kerel kunt zijn Hou van me en laat me in de schoot van luxe Spring als ik schreeuw Sla over als ik knak Als ik zeg 'doe het Spring er naar toe Vraag om Scotch Bel een taxi voor me Snij een roos voor me Maak mijn thee met de bloemblaadjes Blijf gewoon rondhangen Betaal de rekening Overdenk me nooit Bespioneer me gewoon Polar bear rug me Val me niet lastig New Thunderbird me Je hebt me gehoord Ik krijg honger Pel me een druif